Şu hayatta 1 dilek hakkım olsa direk düşünmeden okyanusların %100 keşfetmek isterdim derim uzay filan hikaye sonsuz.İş NASA'ya binince inanmıyorum desem sanırım "enayi" damgası yerim galiba ama bu adamlar daha dünyadaki şeyleri bile okyanusdaki olayları anca bulurken bunun ihtimalini normal bir söylenti olarak düşünüyorum.
Daha adamlar uzaya, aya adam gönderilmesinde bile kolpa söylerken ciddi anlamda bu haberi görünce gülesim geldi.
Güneşe gider ondan sorarım pc masrafını. Zaten toplayasaya kadar kırk takla attım.Güneş fırtınaları arkadaşın dediği gibi de hep oluyor.2025'te her 100 yılda bir olan güneş fırtınası olucak ve bu tüm teknolojik aletleri bozucak ve buna karşı hazır değil dünya.
Suya düşmüştürGeçen yıl da meteor çarpacaktı. Ondan önce de. Ve ondan önce de. Ve ondan önce de. Ve ondan önce de. Ne oldu onlara?
Kesin çarpacak demiyor bilim adamları.Çarpma ihtimali var-yüksek diyorlar insanlarda bunu çarpıcak diye algılıyorlar ve panik yaratıyorlar.Geçen yıl da meteor çarpacaktı. Ondan önce de. Ve ondan önce de. Ve ondan önce de. Ve ondan önce de. Ne oldu onlara?
Sırf popüler kültürünün can sıkılması falan herhalde bu. Tarihte hiç meteor düşmesinden veya gök olaylarından insan ölmüş mü? İnsana bir şey olacaksa ancak insanoğlunun kendisi yapıyor bunu. Bunu anladık buradan.Geçen yıl da meteor çarpacaktı. Ondan önce de. Ve ondan önce de. Ve ondan önce de. Ve ondan önce de. Ne oldu onlara?
Arkadaslar 2d olmaz 3d olması lazım goşunnUfaktan başlayın
LAN DAHA ÜNİ YE YENİ BAŞLADIM ÜNİ BİTSİN SONRAİNŞALLAH DÜNYANIN SONU GELİR
Biz de seni sevioz eyvİnşallah dünya yok olur insanlarıda seviom zaten