Mesaj otomatik birleştirildi:
satıcı buysa yine aynı parada
Evet ayni satici.Mesaj otomatik birleştirildi:
satıcı buysa yine aynı parada
1300MAH diyor hocam pillere ihtiyacınızı görmezdi bu içinden çıkan piller. GP nin pilleri ve şarj aleti çok daha uyguna geliyor. N11 kuponlarını takip edin en son öyle yapmıştım. 2 AA 2100 MAh +şarj aleti 150 tl ye gelmişti.Ben de xbox gamepad alıcaktım pilli olduğunu öğrenip dert edinmiştim, şuan ihtiyacın olmasa bile yapıştır bence 6taksitte fiyat farkı da olmuyor pil sürekli lazım olacak bi şey
yani aldığım bu ürün gamepad pillerini şarj etmez mi? gamepadin AA pil kullandığı yazıyor ve aldığım şarjaleti de öyle AA ve AAA piller için1300MAH diyor hocam pillere ihtiyacınızı görmezdi bu içinden çıkan piller. GP nin pilleri ve şarj aleti çok daha uyguna geliyor. N11 kuponlarını takip edin en son öyle yapmıştım. 2 AA 2100 MAh +şarj aleti 150 TL ye gelmişti.
Eder , bahsettiğim şey pilin kapasitesi. Sürekli şarj aletine takmak ve şarjlarını kontrol etmek zor oluyor o yüzden uzun gidecek bir pil daha mantıklı bir karar olur diye söyledim. Yani çokta extrem bir fırsat olarak görmüyorum bunu, hatta 270 TL pahalı bile geldi bana. 1300x2 MAh 750x2 MAh pil var sonuçta içinde.yani aldığım bu ürün gamepad pillerini şarj etmez mi? gamepadin AA pil kullandığı yazıyor ve aldığım şarjaleti de öyle AA ve AAA piller için