- Konu Sahibi Konu Sahibi
50 -60 derece filanbilgisayar boştayken işlemci sıcaklığını ve yük altındayken işlemci sıcaklığını söyleyebilir misin acaba öyle yardımcı olmaya çalışayim
50 -60 derece filanbilgisayar boştayken işlemci sıcaklığını ve yük altındayken işlemci sıcaklığını söyleyebilir misin acaba öyle yardımcı olmaya çalışayim
kanka valla öyle görünüyor =DO zaman bilgisayarın yenilenme vakti gelmiş sistemini yazarmısın ?
Herkes ısınma sorunundan bahsetmiş ama sistemim eskiliğinden ve biraz tozlu olmasından işlemcim ve ekran kartım 85-90 Derecelerde geziyor hiç bir performans eksikliği almadım sistemine ccleaner indirip iyi bir temizlik yapman ve driverlarını güncellemeyi dene.Arkadaşlar bilgisayarımı açıyorum oyunuma giriyorum yani Minecraft'a en düşük oyun, giriyorum birkaç dakika oynuyorum 20-25DK sonra FPS düşüyor sonra 5-6 dakika geçtikten sonra belki daha fazla geri düzeliyor sonra yine 20-25DK geçiyor geri FPS düşmeye başlıyor bunun sebebi nedir?
Eskiden yine aynı sistem hiç bir şeyi değişmedi hiç fps düşme kasma donma olmuyodu yeni olmaya başladı uzun zamandır kulanıyorum bilgisayarımı
kanka valla öyle görünüyor =D
Sende şuan aynısını dedin .DHerkes ısınma sorunundan bahsetmiş ama sistemim eskiliğinden ve biraz tozlu olmasından işlemcim ve ekran kartım 85-90 Derecelerde geziyor hiç bir performans eksikliği almadım sistemine ccleaner indirip iyi bir temizlik yapman ve driverlarını güncellemeyi dene.
Ama iyi bişi sürmüş mükısa zaman önce bilgisayarım bozuldu ve tamirciye gittim tamir etti o arada termal macun sürmüştük
Çok yüksek ihtimal ısınma sorunuArkadaşlar bilgisayarımı açıyorum oyunuma giriyorum yani Minecraft'a en düşük oyun, giriyorum birkaç dakika oynuyorum 20-25DK sonra FPS düşüyor sonra 5-6 dakika geçtikten sonra belki daha fazla geri düzeliyor sonra yine 20-25DK geçiyor geri FPS düşmeye başlıyor bunun sebebi nedir?
Eskiden yine aynı sistem hiç bir şeyi değişmedi hiç fps düşme kasma donma olmuyodu yeni olmaya başladı uzun zamandır kulanıyorum bilgisayarımı
masaüstüLaptop Mu Masaüstü Mü ?
İşlemcini Temizleyip Macun Kullan Bilgisayarın Eskisinden Bile Hızlı Olacaktır.masaüstü
Bildiğim başka bir çözüm yok dostumhepsini yaptım sorun hala devam ediyor