- Konu Sahibi Konu Sahibi
yaptım kasanın içi temiz driver boosterla her gün güncelliyorum ama sorun hala devam ediyorkasanın içini temizlemen gerek olabilir driverları da güncel tut
yaptım kasanın içi temiz driver boosterla her gün güncelliyorum ama sorun hala devam ediyorkasanın içini temizlemen gerek olabilir driverları da güncel tut
Pc ısınıyor olabilir bi fan temizliği ve iyi bir termal macunla düzelebilirArkadaşlar bilgisayarımı açıyorum oyunuma giriyorum yani Minecraft'a en düşük oyun, giriyorum birkaç dakika oynuyorum 20-25DK sonra FPS düşüyor sonra 5-6 dakika geçtikten sonra belki daha fazla geri düzeliyor sonra yine 20-25DK geçiyor geri FPS düşmeye başlıyor bunun sebebi nedir?
Eskiden yine aynı sistem hiç bir şeyi değişmedi hiç fps düşme kasma donma olmuyodu yeni olmaya başladı uzun zamandır kulanıyorum bilgisayarımı
format attım hala sorun devam ediyorformat attınmı attıysan aynı sorun devammı ettı
işlemcin veya ekran kartın çok ısındığı zaman fps aniden düşer sonra tekrar yükselebilir bu tamamen ısındığı içindir yeni soğutucular denemeni tavsiye ederim.Arkadaşlar bilgisayarımı açıyorum oyunuma giriyorum yani Minecraft'a en düşük oyun, giriyorum birkaç dakika oynuyorum 20-25DK sonra FPS düşüyor sonra 5-6 dakika geçtikten sonra belki daha fazla geri düzeliyor sonra yine 20-25DK geçiyor geri FPS düşmeye başlıyor bunun sebebi nedir?
Eskiden yine aynı sistem hiç bir şeyi değişmedi hiç fps düşme kasma donma olmuyodu yeni olmaya başladı uzun zamandır kulanıyorum bilgisayarımı
kontrol ettim hepsi sorunsuz çalışıyor sorun hala devam ediyorbüyük ihtimallen donanımlarındaki ısınma kaynaklı bir sorundur ve genellikle işlemci kaynaklı oluyor, işlemci fanının çalışıp çalışmadığını kontrol et
Isınma sorunu kankam. Bilgisayarın sürücülerini güncelle pc yi aç içini temizle işlemcinin macununu yenile İyi günlerArkadaşlar bilgisayarımı açıyorum oyunuma giriyorum yani Minecraft'a en düşük oyun, giriyorum birkaç dakika oynuyorum 20-25DK sonra FPS düşüyor sonra 5-6 dakika geçtikten sonra belki daha fazla geri düzeliyor sonra yine 20-25DK geçiyor geri FPS düşmeye başlıyor bunun sebebi nedir?
Dostum harddisk veya ssd den kaynaklı bi durum formatlamak iyi bir çözüm fakat bi süre sonra yine aynı sorun oluşabilirArkadaşlar bilgisayarımı açıyorum oyunuma giriyorum yani Minecraft'a en düşük oyun, giriyorum birkaç dakika oynuyorum 20-25DK sonra FPS düşüyor sonra 5-6 dakika geçtikten sonra belki daha fazla geri düzeliyor sonra yine 20-25DK geçiyor geri FPS düşmeye başlıyor bunun sebebi nedir?
kısa zaman önce bilgisayarım bozuldu ve tamirciye gittim tamir etti o arada termal macun sürmüştükPc ısınıyor olabilir bi fan temizliği ve iyi bir termal macunla düzelebilir
bilgisayar boştayken işlemci sıcaklığını ve yük altındayken işlemci sıcaklığını söyleyebilir misin acaba öyle yardımcı olmaya çalışayimkontrol ettim hepsi sorunsuz çalışıyor sorun hala devam ediyor
Isınma sorunu kankam. Bilgisayarın sürücülerini güncelle pc yi aç içini temizle işlemcinin macununu yenile İyi günler
hepsini yaptım sorun hala devam ediyorDostum harddisk veya ssd den kaynaklı bi durum formatlamak iyi bir çözüm fakat bi süre sonra yine aynı sorun oluşabilir
O zaman bilgisayarın yenilenme vakti gelmiş sistemini yazarmısın ?hepsini yaptım sorun hala devam ediyor