Neler Yeni

Durduk yere gelen ZUP! Z kartları hk.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
Metehan Akyalı
Arkadaşlar merhaba. Az önce Steam'e bir gireyim oyun bakayım dedim. Steam'e bağlandığımda 3 yeni öğe envanterime geldiğini gördüm.
Bu daha önceden oynayıp bitirmiş olduğum " Zup! Z" isimli bir oyundan gelmişti.
Fakat ben bu oyunu bitirdiğimde kart haklarımıda bitirmiştim.
Bir kaç resim aldım, en son oynamam 10 Ocak gözüküyor.
Sizce bu durum normal midir? Birde gelen kartın biri "parlak" kart, hoşuma gitmedi değil. 😂

Zup! Z.PNG

Zup! Z 2.PNG

Zup! Z 3.PNG

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun gene iyisin :ROFLMAO:
Bug mu desem yoksa talih kuşu mu desem bilemedim. Bence bağını sorma aynen devam et o.O2

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
Metehan Akyalı
Eskiden 3 lu kart paketi veriyolardi artik sadece kartlarini veriyolar glb
Artık bilemiyorum nedense, hesaba bir sıkıntı olmasında parasında değilim zaten satılacağını sanmıyorum 72TL'den, 19,52'den istek var anca o fiyatlardan alınır tahminim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun gene iyisin :ROFLMAO:
Bug mu desem yoksa talih kuşu mu desem bilemedim. Bence bağını sorma aynen devam et o.O2
Valla şans mı değil mi anlayamadım. Konuya yazan bir arkadaşa da aynı şekilde gitmiş. Enteresan. 😂
Bu arada kolay kolay satılacak bir kart değil, 72TL'den imkansız gibi geliyor bana. Ama hiç yoktan iyidir 20-30 TL eder yine. 😂😂😂

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Artık bilemiyorum nedense, hesaba bir sıkıntı olmasında parasında değilim zaten satılacağını sanmıyorum 72TL'den, 19,52'den istek var anca o fiyatlardan alınır tahminim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla şans mı değil mi anlayamadım. Konuda yazan bir arkadaşa da aynı şekilde gitmiş. Enteresan. 😂
Bu arada kolay kolay satılacak bir kart değil, 72TL'den imkansız gibi geliyor hatta bana. Ama hiç yoktan iyidir 20-30 TL eder yine. 😂😂😂
Olmazsa ilanlardan biraz düşük fiyat verirsin 50-60 falan illaha ki alıcı bulunur.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Yapımcısı 300 inceleme olduğunda kartları getireceğiz demişti. O yüzden göndermişlerdir sana.

En İyi Cevap

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
Metehan Akyalı
Yapımcısı 300 inceleme olduğunda kartları getireceğiz demişti. O yüzden göndermişlerdir sana.
Aradığım cevap. İçim rahatladı vallahi, teşekkür ederim eğer bu dediğinizden ötürü ise.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,444
Üyeler
162,687
Son üye
Marzetto
Top Bottom