şifreyi dün değiştirdim sorun yoktu. bir kaç saat önce kendi kendini atmaya başladı şifreyi girince bağlanıyo sonra tekrar internetten atıyor.Sanırım şifre değiştirildiğinden böyle yapmış olmalı
muhtemelen 2.4ghz ile 5.0 arasında sürekli geçiş yapmaya çalışıyor wifi kartınız birinin şifresini değiştirip deneyinşifreyi dün değiştirdim sorun yoktu. bir kaç saat önce kendi kendini atmaya başladı şifreyi girince bağlanıyo sonra tekrar internetten atıyor.
https://www.veed.io/view/9b84eba1-df11-4b67-bab0-c27565b7616d?panel=share bu videonun başı ve sonuna bak
modem modeli nedirDün eve yeni türktelekomun fiber modelini taktık ve düzgün çalışıyordu ama bugün ise durduk yere beni sürekli internetten atıyor ve böyle gözüküyor.Neden oluyor bu
Alıntıyı görüntüle
modem 0 lama deneyin veya modem kapattın 1 2 d bekleyin arayüz den acın bazen modem kanal wifi otomatik secer düzelirdx3300-t1 türktelekom fiber premium
bende 2 router var gpon kullanıyorum fiber 1000/1000 paket wifi sorun cıkarır 2 sinden birine bağlanıyorum router bakcak mr x80 öneririmdx3300-t1 türktelekom fiber premium
ama sorun sadece pc de var telefonlarda yokmodem 0 lama deneyin veya modem kapattın 1 2 d bekleyin arayüz den acın bazen modem kanal wifi otomatik secer düzelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende 2 router var gpon kullanıyorum fiber 1000/1000 paket wifi sorun cıkarır 2 sinden birine bağlanıyorum router bakcak mr x80 öneririm
Eğer saat bası ya da 30 dk da bir atıyorsa dhcp sunucusunda dhcp kiralama suresini uzatman lazımDün eve yeni türktelekomun fiber modelini taktık ve düzgün çalışıyordu ama bugün ise durduk yere beni sürekli internetten atıyor ve böyle gözüküyor.Neden oluyor bu
Alıntıyı görüntüle