blackmorta
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Oncelikle iyi geceler arkadaslar. Nasil baslayacagimi bilmiyorum ama 1 ya da 2 yil once bana obiletten mail gelmisti bilet hakkinda bilgi tanimadigim kisinin adi soyadi iste bilgileri iceren mail aldim hani cok fazla takmadim aklimdan soyle gecti buyuk ihtimalle yanlislikla benim e postami falan vermistir diye dusundum. Sonra tekrar bugun pegasus ve enuygun dan mail geldi bana iste anlamaya calisiyorum bu ne falan diye cunku ben ucak bileti falan almadim yakin zamanda. Sonra kisinin bilgilerine baktim ayni kisi obiletten bilet alan kisiyle yani korkmali miyim bilmiyorum acikcasi. Ya bilgileri falan yaziyor sonra suclu kiis ben olmak istemem. Sonra dusundum iste benim bu uygulamalarda hesabim yoktu hesap actim hepsiyle tek tek dedim artik bir sey olmaz. Az once yine tekrar bana bildirim geldi enuygun destekten sifre yenileme istegi ben sifremi yenileme istegi gondermedim buyuk ihtimalle o adam gonderdi bu istegi sanirim hesabina giris yapamadi benim e posta adresimle ama isin garibi ben nasil kendi hesabimi olusturdum ayni e posta adresiyle. Ya hayir bir sey demek istemiyorum iki kisi gozukuyor bilet alan kiis buyuk ihtimalle yasli birisi karisiyla almis bilet sanirim yani kafasi mi karisti yanlislikla kendisininkini girecekti de benimkini mi girdi diye bilmiyorum artik ne olur ama ilerde daha buyuk sikintilar acmaz umarim bu olay basima cunku adam her uygulamaya benim e posta adresimle giriyor resmen. Umarim dilandirici falan cikarda baya arastirdim ama dolandiriciya benzemiyor adamin numarasi yaziyor ne yapmam gerektigini bilmiyorum.