DUŞ NE ZAMAN NASIL ALINMALI ?

Selamlar dostlar birkaç sorum var. Duş sabahmı alınmalı akşam mı bana göre sabah almak daha iyi neden derseniz akşam yatmadan duş alınca saçınız harika modeldedir. Ancak sabah kalktığınızda o saçın kabarıklığı sizin görünüşünüzü mahveder. (İşin doğrusu sizce akşam duş alıp sabah sadece saç yıkamak mı?.)

Diğer sorum ise ben biraz kolay terleyen kolay kokan biriyim haftada en fazla kaç kere duş almak lazım. Biliyorsunuz hergün duş yararlı bakterileri öldürür cildinizin özünüzü bozar. Sizce ??
2 günde bir sabahları tavsiyem çünkü uykuyu açıyor ve temiz hissiyle başlıyorsun güne

Selamlar dostlar birkaç sorum var. Duş sabahmı alınmalı akşam mı bana göre sabah almak daha iyi neden derseniz akşam yatmadan duş alınca saçınız harika modeldedir. Ancak sabah kalktığınızda o saçın kabarıklığı sizin görünüşünüzü mahveder. (İşin doğrusu sizce akşam duş alıp sabah sadece saç yıkamak mı?.)

Diğer sorum ise ben biraz kolay terleyen kolay kokan biriyim haftada en fazla kaç kere duş almak lazım. Biliyorsunuz hergün duş yararlı bakterileri öldürür cildinizin özünüzü bozar. Sizce ??
Herkes farklı zamanlarda alıyor. Ben her gün alıyorum çünkü saçım uzun yağlanıyor.
Her gün almazsam saçım ağırlaşıyor hissi veriyor.

Ben Kışın 2 günde 1 akşamları yapıyorum sabah erken kalkıp okula gittiğim için sabah yapmam imkansız yazın her gün ise gitmeden yaparım geç gittiğim için

Uyanma saatim ne, ne zaman dışarı çıkmam gerekiyor, hava nasıl vb. birçok madde var.

Akşam duş alsam sabaha, sabah duş alsam akşama saçım yağlanıyor. Her gün, genelde akşamları, bazen günde 2 kere duş alıyorum.

Akşamları tercih ederim uyumak daha kolay oluyor hafifliyorsun bildiğin sabah duş aldıktan sonra dışarı çıkınca hasta olabilirsin ve sabah zor oluyor duş almak.

Yav konuya bak yaa. Bu benim için son noktaydı cidden, koktugun zaman ya da rahatlamak istediğin zaman al iste abi bebek misiniz belli bi saatte alacaksiniz

Kışın ve Hava sıcak değilse haftada 2
Yazın her gün
Bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,510
Üyeler
175,053
Son üye
kjosarsysla