Duşakabin camı üzerime patladı

Yagi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
744
Öncelikle konuyu teknoloji forumuna açtığım için üzgünüm aklıma baika yer gelmedi.

Duşa girdim, camkabinin kapısını kapattım ve o an üstüme patladı, elimde ve kolumda ufak batmalar var onun dışında bir şeyim yok, ancak ağzımda falan cam var gibi hissediyorum, sanki heryerimde var gibi ve korkuyorum ne yapmam gerek? Camkabin zaten sorunlu takılmıştı bina sahibi bunu biliyordu ama inat etmemize rağmen değişmemişti, nereye şikayet etmeliyiz?

Çok geçmiş olsun.

Muhtemelen küçük cam parçaları ağzınıza kaçtı, ne yapılır bilmiyorum ama doktora görünmelisiniz.

Öncelikle konuyu teknoloji forumuna açtığım için üzgünüm aklıma baika yer gelmedi.

Duşa girdim, camkabinin kapısını kapattım ve o an üstüme patladı, elimde ve kolumda ufak batmalar var onun dışında bir şeyim yok, ancak ağzımda falan cam var gibi hissediyorum, sanki heryerimde var gibi ve korkuyorum ne yapmam gerek? Camkabin zaten sorunlu takılmıştı bina sahibi bunu biliyordu ama inat etmemize rağmen değişmemişti, nereye şikayet etmeliyiz?
Geçmiş olsun öncelikle.
En kısa sürede doktora gitmenizi öneririm.
Onlar size yol gösterecektir.
Ufak cam parçalarının kana karışmasını istemeyiz..

Öncelikle çok geçmiş olsun, Şikayet etmeniz gereken yer belediye veya polise gidin o camın patlayacağını bile bile bişey yapmamak suçtur, bi rontgen çektirin inşallah kötü bişey çıkmaz ama camdır sonuçta tehlikeli madde, Tekrar geçmiş olsun Allah acil şifa versin, dikkatli olun

• Beğen
Reaksiyonlar: Yagi

evde aileniz falan yok mu? bence bir an önce doktora gitmelisiniz

Tamamdır teşekkürler ailemle konuşacağım

Geçmiş olsun. Doktora gidin küçük cam parçaları ağzınıza girmiş olabilir cam parçalarının kana karışabilir.

Geçmiş olsun, ağzınızda cam varmış gibi olması psikolojik olaraktır diye düşünüyorum. Yine de doktora gidin tabii.

Doktora görünün. Ve Polis Devlet gibi yerlere şikayet edin. Psikolojik te olabiliyor. Ama doktora görünmekte fayda var.

Çok geçmiş olsun hocam

Geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,306
Üyeler
195,594
Son üye
pescimulayim
Geri