zPastwL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 818
Selamlar dostlar eskiden microsoft flight simulator oynarken eski dediğim hemen hemen 1 ay önce yüksek ayarlarda new york cityde manhattanda f16 ile rahat rahat 15fps üstü alıyordum ve nadiren kasmalar oluyordu son zamanlarda fps fazlasıyla düşmeye başladı yüksek ayarlardan orta ayarlara geçmek zorunda kaldım fakat afterburner ile baktığımda ortalama 10fps civarında işlemcim ise termal macununu yeni değiştirdim belki etkisi olur diye etki yaratmadı ve sıcaklık yerinden oynamadı bile stok fanın amd yazısı solda kalıyor ben sağa bakacak şekilde takmışım yanlışlıkla sorun olur mu o ona göre yönünü değiştirmelimiyim bu fps sorununun problemi nedir sistemim imzamda yazıyor göremeyenler için pny 3060ti amd r5 5500 kullanıyorum önceden thermal grizzly kryonaut vardı psu bozulduğunda sökmüştüm macunum olmadığı için yenilemeyedim çok az vardı üstünde değişmeden önce core temp üzerinden baktığımda maksimum 88 dereceyi gördü yine microsoft flight simulator oynuyordum değiştikten sonra yine girdim bu sefer 82 derece oldu çok bir şey fark etmedi bununda fanı ters takmamdan dolayı olan bir problemmidir şimdiden teşekkürler iyi forumlar