ben 3d alınca fps kısıtlamıyor fakat 3d olunca kapalıya nazaran dahamı gecıkme oluor mousedePerformansa etkisi olmaz fps kısıtlar ama gecikme değerini artırmaz amacı yüksek fps de görüntü yırtılmasını önlemek fps oyunlarında açmanı tavsiye etmem çok az da olsa gecikmeyi artırabiliyor
hyr ben 3d alınca fps kısıtlama olmuyor ama yınede kendı duzeltme yapıor dıye bılıyorum yanı kapat yapınca mouse gecıkmesı azalır mı ve benım monıtor 75hz 1ms olduğu için ekranda okadar cok kırılma olmuyor monıtorden kaynaklı dıye dusunuyorumDüşey senkronizasyon demek V-SYNC demektir hocam. V-SYNC demekte oyunun FPS'sini monitörünüzün tazeleme oranına göre sabitler buna göre yırtılmaları azaltır. Buna göre kendinize göre ayarlamanız lazım. Mesela FPS oyunlarında V-SYNC önermiyorum. Ama diğer oyunlarda test edip kendinize göre açıp kapatabilirsiniz. Ama performansınıza herhangi bir etkisi yok.
3D almayın hocam direk kapatın bence. 3D'de kısıtlama olmasa bile ekranda yırtılma vs.. oluşabilir belki. Bazen de yırtılmaları kaldırıyor ortadan. Garip bir durum. Ama gecikmeye vs.. etki etmez.hyr ben 3d alınca fps kısıtlama olmuyor ama yınede kendı duzeltme yapıor dıye bılıyorum yanı kapat yapınca mouse gecıkmesı azalır mı ve benım monıtor 75hz 1ms olduğu için ekranda okadar cok kırılma olmuyor monıtorden kaynaklı dıye dusunuyorum
peki sağolun3D almayın hocam direk kapatın bence. 3D'de kısıtlama olmasa bile ekranda yırtılma vs.. oluşabilir belki. Bazen de yırtılmaları kaldırıyor ortadan. Garip bir durum. Ama gecikmeye vs.. etki etmez.
Rica ederim.peki sağolun