NVIDIA GPU / AMD CPU sistem dizermisiniz

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
87
Bütçe
32000
bir sürü sistem dizmeye çalıştım kimse hiç birini beğenmedi. bende düşündümki ulan acaba sorun benmiyim ?
3D ve Render yapacağım için NVIDIA bana daha iyi olur.
bütçem 30-35 bin tl amd 5 5600 ve sıvı soğutucu
ekran kartı gigabyte asus msi olursa iyi olur
kasaya gerek yok bende var. birde anakartım var A320 pro-vh plus var uyumlu olursa sevinirim.

render için amd 5900
bir sürü sistem dizmeye çalıştım kimse hiç birini beğenmedi. bende düşündümki ulan acaba sorun benmiyim ?
3D ve Render yapacağım için NVIDIA bana daha iyi olur.
bütçem 30-35 bin tl amd 5 5600 ve sıvı soğutucu
ekran kartı gigabyte asus msi olursa iyi olur
kasaya gerek yok bende var. birde anakartım var A320 pro-vh plus var uyumlu olursa sevinirim.
ikinci elden 5900x felan Bulsan on numara olur

reis ben işlemciyi dedim zaten render için am4 olarak en ideal o

ekran kartını 2 elden 4070 felan alirsan en verimli bu fiyata öyle bir render alırsın

reis ben işlemciyi dedim zaten render için am4 olarak en ideal o

ekran kartını 2 elden 4070 felan alirsan en verimli bu fiyata öyle bir render alırsın
ya şöyle bütçe kısık ztn. birde yapacağım render ve 3d aşırı ultra bişi olmayacağı için 3080 3060 larda yeter banada piyasa karışık

Millet neyi beğeniyor ki hocam? Tavsiye alın ancak uygulamak zorunda değilsiniz. Bende Nvidia ekran kartı AMD işlemci var bir sıkıntısı yok

Millet neyi beğeniyor ki hocam? Tavsiye alın ancak uygulamak zorunda değilsiniz. Bende Nvidia ekran kartı AMD işlemci var bir sıkıntısı yok
çok anlamıyorum bu işlerden hangisi şunu besler fln o yüzden bilmiyorum. sadece biliyorum ki 3060 eskidi diyenler ztn bişi anlamıyor yada aşırı zengin

çok anlamıyorum bu işlerden hangisi şunu besler fln o yüzden bilmiyorum. sadece biliyorum ki 3060 eskidi diyenler ztn bişi anlamıyor yada aşırı zengin

render için işlemci gücü çok ön planda çekirdek sayısı arttıkça performansini arttırır

gpu konusunda 3d olarak vram yüksek olan nvdilaar güzel iş yapıyor

gerisi sana kalmış seçerken göz önüne al

render için işlemci gücü çok ön planda çekirdek sayısı arttıkça performansini arttırır

gpu konusunda 3d olarak vram yüksek olan nvdilaar güzel iş yapıyor

gerisi sana kalmış seçerken göz önüne al
almışkende iyisini almak istiyorum. temiz kullanıyorum 5 6 yıl gidiyor. bende şuan 1050Ti var 8 yıllık ve hala furmark testlerinde 0 lar gibi performans veriyor

almışkende iyisini almak istiyorum. temiz kullanıyorum 5 6 yıl gidiyor. bende şuan 1050Ti var 8 yıllık ve hala furmark testlerinde 0 lar gibi performans veriyor
senin yapacagın iş ucuza fazla çekirdek onuda intel de alırsın 13400f 32gb ram h610 anakart + 2.elden 3080 yada 3080ti alabilrsiinz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,197
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri