Neler Yeni

XBOX SERIES S MI 20K TOPLAMA PC MI

evet 2. el daha kuvetli olur evet pc daha iyi daha kuvetli toplarsın ama ARKADAŞLAR OYUNLAR XBOX A OPTİMİZE GTA 6 ÇALIŞTIRACAK BU KONSOL GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM BENDE VAR SERİES S PC VE KONSOL TAMAMEN FARKLI KONSOLLAR HİKAYELİ OYUN OYNAYACAKSAN TABİKİ XBOX VE PAHALI DEĞİL PAHALI DEĞİLLLLLLL PS5 İKİ KATI FİYATI VAR NEYLE KIYASLADIĞINIZA BAKAR AMA BEN YOK CS VALO OYNİCAM DİYOSAN SURATINA BİLE BAKMA XBOX IN AMA HAKKINI BU KADAR YEMEYİN saygılarımla <3

Kendi durumumu daha da özetlemek gerekirse iyi kötü pc işlerini halledebildiğim bir laptopum var klavye mouse vs hepsi var suan 5k ya monitör aldigimi varsayarsak 10 günlük series s i 10k ya alabiliyorum veyahut 20k ya pc toplayabiliyorum evet aradaki fark iki kat ancak uzun omurluluk ve performans acisindan hangisi daha iyi olur iki katı fazla verip pc almak mı yoksa yari parasına series s almak mı

Kendi durumumu daha da özetlemek gerekirse iyi kötü pc işlerini halledebildiğim bir laptopum var klavye mouse vs hepsi var suan 5k ya monitör aldigimi varsayarsak 10 günlük series s i 10k ya alabiliyorum veyahut 20k ya pc toplayabiliyorum evet aradaki fark iki kat ancak uzun omurluluk ve performans acisindan hangisi daha iyi olur iki katı fazla verip pc almak mı yoksa yari parasına series s almak mı

Ortalama 20k lık monıtor dahıl bır ıkıncı el pc toplamak mı yoksa serıes s ve monıtor alıp kullanmak mı performans ve uzun omurluluk acısından hangısı daha mantıklı olur?
Serie s in grafikler leş gibi haberin olsun

Zamanında Series s kullanmış biri olarak toplama pc daha iyi olur. Konsolunda rahatlığı bir başka oluyor tabi.

10k nın üstüne 5-6k koy sahibinden de güzel ps5 ler var

Geri