Düşük bütçeli bilgisayar toplama

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıl önce Asus laptopum vardı gt940m oyun olarak pek işimi gormesede idare ediyodu şarj aleti bozulma sonucu voltaj değişiminden anakart yandı ve 1k para istediler okullarda acılinca yaptirmama kararı aldık okullar kapandı ve dersler online olacağı için bilgisayar toplamayı düşünüyorum yani online ders benim için bahane gibi bisiy oldu bende çok yükseğe kaçmadan bı oyuncu bilgisayarı toplamak istiyorum bek bilgim yok yeni nesil oyunları çalıştırsa yeter yayın falan için almıyorum ayrıca şimdi düşük bütçeli alıp zamanla Upgrade edicem liseye geçtim takdir getirirsem büyük ihtimal zaten istediğimi alırlar.
Ailemi çok sıkmak istemiyorum söyle 3k 3.5 bi bilgisayar yeterli olur ekran kartı 1650s 1660 s falan istemiyorum amd yeterli olur seneye yükselticem zaten şimdiden teşekkürler.

570 armor Pulse Nitro hangisini önerirsiniz
Armor serisi hem ısınıyor hem de pahalı
Nitro serisi daha iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasa daha iyi olabilir ve 2x8 gb ram
Ne?
Dark Diamond pro mesh
Aerocool vx plus 750W, %79 verimliliği var

Fiyat 600 TL bir de, daha ne olsun

Armor serisi hem ısınıyor hem de pahalı
Nitro serisi daha iyi olur

Ne?
Dark Diamond pro mesh
Aerocool vx plus 750W, %79 verimliliği var

Fiyat 600 TL bir de, daha ne olsun
çok hava almıyor gibi geldi reis kızma.

Dostum 2. Elden tek tek toplarsan eğer çok güzel bir sistem kurabilirsin, parçalar da şöyle olur.
Ryzen 5 2600
GTX 1060- Rx570
8GB ram
A320 anakart
500W PSU + kasa

Ancak 0 olarak alacaksan şöyle bir sistem alabilirsin,
Ryzen 3 1200
A320 anakart
Rx570
8GB ram
400-500W PSU + kasa

Dostum 2. Elden tek tek toplarsan eğer çok güzel bir sistem kurabilirsin, parçalar da şöyle olur.
Ryzen 5 2600
GTX 1060- Rx570
8GB ram
A320 anakart
500W PSU + kasa

Ancak 0 olarak alacaksan şöyle bir sistem alabilirsin,
Ryzen 3 1200
A320 anakart
Rx570
8GB ram
400-500W PSU + kasa
2.el ekran kartı bulmakta zorlandım ama bide ailem güvenmiyor oda var 0 toplarim maalesef

Geri