Düşük bütçeli bisiklet öneri

İsimli

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
700
Hobi olarak bisiklet almayı düşünüyorum. 700-800 bütçem vardı bende mecbur 2. El aramaya başladım ve bu ilanları buldum. Konum istanbul anadolu yakası

Bu bütçede orta amortisörler bisiklet almayın, bunlar tamamen göz boyamadan ibaret.
Bu bütçedeki orta amortisörler sizin ekstra güç harcamanıza ve daha yavaş gitmenizi sağlar ancak.

Bu bütçede orta amortisörler bisiklet almayın, bunlar tamamen göz boyamadan ibaret.
Bu bütçedeki orta amortisörler sizin ekstra güç harcamanıza ve daha yavaş gitmenizi sağlar ancak.
Hocam bence orta amortisör baya rahatlık katıyor. Kullanmak istemiyorsan kapatabiliyorsun. Yani benimki öyleydi. Öbür türlü kasisi veya çukuru tamamiyle hissediyorsunuz. Ne demek istediğimi anladınız.

Hocam bence orta amortisör baya rahatlık katıyor. Kullanmak istemiyorsan kapatabiliyorsun. Yani benimki öyleydi. Öbür türlü kasisi veya çukuru tamamiyle hissediyorsunuz. Ne demek istediğimi anladınız.
Çukuru ve kasisi eğer ön amortisör olmazsa hissedersiniz evet, ayrıca bu orta amortisörler 20 liralık bir ürün 😀
10K aşağısındaki bisikletlerde orta amortisör önerilmez.

Çukuru ve kasisi eğer ön amortisör olmazsa hissedersiniz evet, ayrıca bu orta amortisörler 20 liralık bir ürün 😀
10K aşağısındaki bisikletlerde orta amortisör önerilmez.
Bilmiyorum benim bisikletler hakkında pek bir bilgim yok. Kendi bisikletimden gördüğüm kadarıyla konuştum. 2 yıldır depoda yatıyor yüzüne bile bakmadım kim bilir ne hale gelmiştir şimdi. Ucuz bir şey zaten. Orta amortisör gacur gucur ediyordu yağlamama rağmen. :giggle:

peki ya hangi bisikleti öneriyorsunuz bizim buralardaki asfalt engebeli olduğu için ben amortisörlü bir bisiklet almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikinci ilandaki ng 750 beş yıllıkmış fotoğraflarda gayet güzel ama bakımı yapılmamış sanırsam

Son düzenleme:
Geri