Neler Yeni

DÜŞÜK FPS SORUNU YAŞIYORUM HERŞEYİ DENEDİM !!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Can
bios ayarlarından Intel Dynamic Platform and Thermal Framework özelliği açık ise kapatıp bir daha deneyebilir misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
oğuzhan güder
Şu sanal çözünürlük olayı felan vardı, yanlışıkla 4k olarak tanımlamış olabilir misiniz acaba ?

Şu sanal çözünürlük olayı felan vardı, yanlışıkla 4k olarak tanımlamış olabilir misiniz acaba ?
oyunların çözünürlüklerinde yanlış bişey yok zaten 120 fps alabilmekiçin çözünürlük düşürüyorum kurcalıyorum yanı orda sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

bios ayarlarından Intel Dynamic Platform and Thermal Framework özelliği açık ise kapatıp bir daha deneyebilir misin
akşam bunu deneyeyim şuan çıkmam lazım

Tmm ama PC de sıkıntı var alalı kaç gün oldu eğerki garantiye verdiğin zmn hiçbirşey yapmadan geri gönderdiler ve hersey aynıysa tuketıcı mahkemelerine basvur
finallerden sonra tekrar gönderecem garantiye yine düzelmez ise başvuruyum

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
oyunların çözünürlüklerinde yanlış bişey yok zaten 120 fps alabilmekiçin çözünürlük düşürüyorum kurcalıyorum yanı orda sorun yok

akşam bunu deneyeyim şuan çıkmam lazım

finallerden sonra tekrar gönderecem garantiye yine düzelmez ise başvuruyum
Kesinlikle sonuçta para veriyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
oğuzhan güder
bios ayarlarından Intel Dynamic Platform and Thermal Framework özelliği açık ise kapatıp bir daha deneyebilir misin?
Biosa girdim ama bu ayarları bulamadım main kısmında network boot ve advanced kısmında intel vtx ve intel vtd var bahsettiğin şeyler bunlar değil demi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,013
Üyeler
159,703
Son üye
Alpp00
Top Bottom