Düşük Gpu Kullanımı

ÇınarG

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar Korona olduğum dönemde Bir Sistemi Hediye olarak Aldım Sistemin İçeriği ise
16GB:Ram
AMD FX(tm) 6100 Six Core Processor
Nvidia Geforce Gtx 1050Tİ
Sistemi Çok Mutlu bir şekilde aldım ancak Kendim Sistemin Oyun performansına bakmaya gelince ani bir çöküş yaşadım, Youtube'den izlediğim videolarda 190 ila 250 fps civarlarında alan sistem Kendi bilgisayarımda 10-20 fps lerde dolanıyor Ve bunu her gördüğümde İnternetten çözümlerini denemeye koyuluyorum ama bir işe yaramıyor
Aldığım Max FPS(ler)
CS:GO 100-120 Low Ayarlar
Gta 5 70-80 Yüksek ayarlar
Cyber Punk 30-40 Low ayarlar
League Of Legends 130-140 Yüksek ayarlar
Fivem 30-40 Düşük Ayarlar
Yardım Ederseniz sevinirim.

CS işlemci bazlı zaten.Bir de lowa çekince tam işlemciye yüklenmiş. O kart o işlemciye fazla geliyor. Bu çok önemli 3 madde darboğaz yaşatıyor.
-Karta UV yapabilirsiniz.
-İşlemciye OC yapabilirsiniz.
-Grafik yükseltebilirsiniz.
-Çözünürlük yükseltebilirsiniz.

CS işlemci bazlı zaten.Bir de lowa çekince tam işlemciye yüklenmiş. O kart o işlemciye fazla geliyor. Bu çok önemli 3 madde darboğaz yaşatıyor.
-Karta UV yapabilirsiniz.
-İşlemciye OC yapabilirsiniz.
-Grafik yükseltebilirsiniz.
-Çözünürlük yükseltebilirsiniz.
Çok fazla Cs oynayan birisi değilim genelde Fivemde dolanıyorum ancak sistem parçalarımızın aynı olduğu insanlar bu oyunlarda 190 200 fps alıyorlar buda benim sinirimi bozuyor

Çok fazla Cs oynayan birisi değilim genelde Fivemde dolanıyorum ancak sistem parçalarımızın aynı olduğu insanlar bu oyunlarda 190 200 fps alıyorlar buda benim sinirimi bozuyor
Sistem parçalarının aynı olduğuna emin misiniz?
FIVEM optimizasyon sıkıntılıydı galiba. Ayar yüklenip deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,984
Üyeler
190,838
Son üye
Vidar4212
Geri