Neler Yeni

Düşük performans sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
muhammed
Öncelikle merhaba benim sorunum birkaç oyunda ekran kartımın vermesi gerekenden çok daha az fps alıyorum ekran kartım rx 590 nitro+ normalde yüksek ayarlarda 60 fps almam gerekirken ben orta ayarlara aldım fakat hala 30 fps alıyorum msi afterburner da yaptım sonuçlar bu şekilde ama koyduğum resimler oyunun kendi testi metro exodus oynadığımda yine aynı sorunları yaşamıştım işlemcim ryzen5 2600 ram 8gb Kingston DDR4 3000MHz yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• ac fps değerleri.png
    ac fps değerleri.png
    130.4 KB · Hit: 60

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Öncelikle merhaba benim sorunum birkaç oyunda ekran kartımın vermesi gerekenden çok daha az fps alıyorum ekran kartım rx 590 nitro+ normalde yüksek ayarlarda 60 fps almam gerekirken ben orta ayarlara aldım fakat hala 30 fps alıyorum MSI afterburner da yaptım sonuçlar bu şekilde ama koyduğum resimler oyunun kendi testi metro exodus oynadığımda yine aynı sorunları yaşamıştım işlemcim ryzen5 2600 RAM 8gb Kingston DDR4 3000MHz yardımcı olursanız sevinirim.
çok fazla anlamam ama garantiyi arayarak bunu bildirsen belki yardımcı olurlar.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Öncelikle merhaba benim sorunum birkaç oyunda ekran kartımın vermesi gerekenden çok daha az fps alıyorum ekran kartım rx 590 nitro+ normalde yüksek ayarlarda 60 fps almam gerekirken ben orta ayarlara aldım fakat hala 30 fps alıyorum MSI afterburner da yaptım sonuçlar bu şekilde ama koyduğum resimler oyunun kendi testi metro exodus oynadığımda yine aynı sorunları yaşamıştım işlemcim ryzen5 2600 RAM 8gb Kingston DDR4 3000MHz yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer 8gb ramin varsa ve oyun 10 11gb gibi yüksek ram gerektiren bir oyunsa fpsde ciddi farklar olacaktır dediğim gibi raminin azlığından kaynaklanıyordur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,298
Üyeler
165,791
Son üye
clash.s
Top Bottom