Neler Yeni

DÜŞÜK SEVİYE EKRAN KARTLARINDA NEDEN İNDİRİM YOK ??

rookie27

80+ Gold
Bütçe
1500
Merhabalar yüksek seviye bir çok ekran kartında güzel indirimler oluyor yani yüksek bütçede durumlar biraz daha rahatladı.

Lakin arkadaşlar düşük bütçe ekran kartlarında neredeyse hiç bir şey yok bu tarz kartlar ne zaman indirime girecek neden hiç düşüş yok ?
Örneğin GTX 1650 RX560 RX570 1050Ti.
Mesela RX570 1800 TL GTX 1650 1500 TL bandına düşer mi yoksa sadece hayal mi kuruyorum ?
Teşekkürler iyi forumlar.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Merhabalar yüksek seviye bir çok ekran kartında güzel indirimler oluyor yani yüksek bütçede durumlar biraz daha rahatladı.

Lakin arkadaşlar düşük bütçe ekran kartlarında neredeyse hiç bir şey yok bu tarz kartlar ne zaman indirime girecek neden hiç düşüş yok ?
Örneğin GTX 1650 RX560 RX570 1050Ti.
Mesela RX570 1800 TL GTX 1650 1500 TL bandına düşer mi yoksa sadece hayal mi kuruyorum ?
Teşekkürler iyi forumlar.
Üretimi yok, kıtlık var.
Hâlâ çok fazla talep var o kartlara.

En geç fiyatı düşen kartlar onlar olacak.
Zaten @Toxpox gerekli açıklamayı yapmış.
Üstüne bir şeyler daha eklemek gerekirse rx570 lerin fiyatı illakı düşecek sonsuza kadar bu fiyatta kalmayacaklar ama kısa süre için de rx570 fiyatlarının çok düşeceğini düşünmüyorum.

rookie27

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üretimi yok, kıtlık var.
Hâlâ çok fazla talep var o kartlara.

En geç fiyatı düşen kartlar onlar olacak.
Teşekkürler hocam peki dediğim fiyatlara düşer mi tahmininiz var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten @Toxpox gerekli açıklamayı yapmış.
Üstüne bir şeyler daha eklemek gerekirse rx570 lerin fiyatı illakı düşecek sonsuza kadar bu fiyatta kalmayacaklar ama kısa süre için de rx570 fiyatlarının çok düşeceğini düşünmüyorum.
Teşekkürler hocam RX570 ortalama 4500 TL sizce kaça düşer?
2022 şubat ayına kadar bekleyebilirim.

xMUK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Cüneyt Fırat AKGÜN
Arz talep yüksek kartlar yüksek fiyatlar, düşük kartlar düşük fiyatlar. İnsanlar yüksekleri alamadığı için stoklar zor eriyor ama düşük kartların stoklar çok çabuk tükeniyor. İnş onlarda düşücek

AllyRyza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Rıza Teker
Aslında Çin'den almak biraz mantıklı . Adamlarda mining yasaklanmış ve kartların hepsini yarı fiyatına satıyorlar . Çine mi gitsek

rookie27

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arz talep yüksek kartlar yüksek fiyatlar, düşük kartlar düşük fiyatlar. İnsanlar yüksekleri alamadığı için stoklar zor eriyor ama düşük kartların stoklar çok çabuk tükeniyor. İnş onlarda düşücek
İnş hocam sağol.

Aslında Çin'den almak biraz mantıklı . Adamlarda mining yasaklanmış ve kartların hepsini yarı fiyatına satıyorlar . Çine mi gitsek
Garantisiz ekran kartı almam ben hocam.
Benim bizzat arkadaşım 1 yıldır RX570 kullanıyordu hiç bir sorun yokken kart bir anda bozuldu şimdi garanti ile uğraşıyor

RTX 2060 bile 4.7k bandını gördü neden RX570 GTX1650 GTX1650/S gibi kartlarda düşüş yok

Top Bottom