Galiba sistem gereksinimlerin karşılıyor net bir şekilde The Long Dark derim oyunu crack de indirebilirsin çok güzel bir oyunMerhaba arkadaşlar covid-19 testim pozitif çıktığı için yaklaşık 10 gün civarı odamda tıkılmış bulunuyorum Önerebileceğiniz oyunlar var mı (sistemim imzamda ama yinede şöyle yazayım i5 3210m 610m 1GB 8Gb ram
Oyun güzele benziyor teşekkürler.Galiba sistem gereksinimlerin karşılıyor net bir şekilde The Long Dark derim oyunu crack de indirebilirsin çok güzel bir oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ geçmiş olsun
Hotline miamiMerhaba arkadaşlar covid-19 testim pozitif çıktığı için yaklaşık 10 gün civarı odamda tıkılmış bulunuyorum Önerebileceğiniz oyunlar var mı (sistemim imzamda ama yinede şöyle yazayım i5 3210m 610m 1GB 8Gb ram
geçmiş olsun Allah şifa versinde o bilgisayarla nasıl valo oynuyon ?610m 1GB ve intel HD4000 1GB maalesef
he okey 1gb ram sandım wqeoqıjOgeçmiş olsun Allah şifa versinde o bilgisayarla nasıl valo oynuyon ?
Hocam siz bu konuyu nereden buldunuz virüsü atlatalı 2 ay oluyor. Ayrıca teşekkürler.geçmiş olsun Allah şifa versinde o bilgisayarla nasıl valo oynuyon ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
he okey 1gb ram sandım wqeoqıjO
Teşekkürler eski bir konu, COD MW serisini 20 den fazla bitirmişimdir aşırı sarıyor.Allah şifa versin. Oyun olarak Call Of Duty: Modern Warfare 3 önerebilirim. Hikayeli saracaktır.
Eski konu, teşekkürler.geçmiş olsun
stalker serisi
spec ops the line