Teşekkür ederim ilgin için![]()
League of Light: Silent Mountain Satın Al - Microsoft Store tr-TR
Windows 10 için bu oyunu Microsoft Store'dan indirin. Ekran görüntülerine bakın, en son müşteri incelemelerini okuyun ve League of Light: Silent Mountain için derecelendirmeleri karşılaştırın.www.microsoft.com
LoL oynayabilirsin düşük sistemler bile açıyor sadece sistemin çok düşükse akıcılık ta sıkıntı olabilir yoksa oynatır teşekkürlerArkadaşlar merhaba
Uzun zamandır oyun arıyorum sistem orta sayılır varsa tavsiye edeceğiniz şeyler yazabilirsiniz bütün önerilere açığım şimdiden teşekkürler iyi forumlar...
en iyisi halyf life en kral oyun eğer viar varsa 2 yi de oynayabilirsinArkadaşlar merhaba
Uzun zamandır oyun arıyorum sistem orta sayılır varsa tavsiye edeceğiniz şeyler yazabilirsiniz bütün önerilere açığım şimdiden teşekkürler iyi forumlar...
Hikayeli bir şeyler istersen: The forest(zorlar biraz ama 20 30 fps alırsın) Watch Dogs 2(en düşükte 20 30 fps) Gta5, Starbound, Mafia 2, Call Of Juarez(küçüklüğümün oyunudur Rdr oynatmazsa pc bunu kesinlikle oynamalısın), paint the town red, human fall flat, Postal2, Max payne serisi tavsiyem 2 ve 3, Hitman absolution, Half Life serisi tabii ki, Dont starve, A story about my uncle ve Tomb raiderArkadaşlar merhaba