Neler Yeni

Düşük sistem oyun Önerilerinizi Bekliyorum

Shxooth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda Çetin
Kasmaması lazım GTA SA ve cod 2 nin ekran kartsız da oynanır bu 2 oyun mb kasabilir bir tık. O ekran kartına driver yaptın mı?
kanka driverlar tam yaptım benim pc eskiden win 7ydi ama şimdi win 10 yaptık hayatımın nerdeyse en büyük hatası win 7 de rahat rahat oynadığım oyunlar win 10 da çok kasıyor şimdide win 7 yapmak istiyorum ama yapamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Alperen Erdemir
kanka driverlar tam yaptım benim pc eskiden win 7ydi ama şimdi win 10 yaptık hayatımın nerdeyse en büyük hatası win 7 de rahat rahat oynadığım oyunlar win 10 da çok kasıyor şimdide win 7 yapmak istiyorum ama yapamıyorum
Hacı büyük hata yapmışsın WİN 10 boşta bile 2 ile 3 GB arası RAM yiyor sende zaten 3 GB var Win 10 da iken oyun oynayacağını sanmıyorum, acilen win 7 ye geç. Buyur bak oda ben coğu gereksiz hizmet ve programları kapatmama rağmen kullandığı RAM.

Shxooth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda Çetin
Hacı büyük hata yapmışsın WİN 10 boşta bile 2 ile 3 GB arası RAM yiyor sende zaten 3 GB var Win 10 da iken oyun oynayacağını sanmıyorum, acilen win 7 ye geç.
babamın arkadaşı yapmıştı win 10 nu babama söyleyip yaptıracağım gerçekten hayatımın en büyük hatasını yaptım

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
babamın arkadaşı yapmıştı win 10 nu babama söyleyip yaptıracağım gerçekten hayatımın en büyük hatasını yaptım
İnternette var win 7 geçme videoları falan ordan bakıp yapabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Alperen Erdemir
Buyur bak, oda ben coğu gereksiz hizmet ve programları kapatmama rağmen kullandığı RAM.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    44.6 KB · Hit: 35

Shxooth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda Çetin

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
Top Bottom