Neler Yeni

Düşük sisteme tarayıcı önerisi

phopshen

80+ Bronze
Edge kullanıyorum. Her gün baktığım siteleri sabitliyorum tekrar açmaya uğraşmıyorum. Sıkıntı şu ki bir zaman sonra bu siteler about:blank olarak değişiyor ve düzeltemiyorum. Çözümü var mıdır? Yoksa daha düzgün bir tarayıcı önerir misiniz? Eski bilgisayarda kullanılacağı için opera gx gibi istemiyorum. Yormaması lazım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Tekin Ayber
sistemini de yaz bence, belli ki işletim sistemin de uyumlu değil ya da orjinal değil ya da patlamış olabilir...

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Tekin Ayber
direkt kötü olarak değerlendirebiliriz. eski laptop
İşte o yüzden ram ve işlemci özelliklerine bakacaktım, aslında çok çok eski ise linux de kursan hata verir... Mesela youtube izletmez çünkü ekran kartı, ram ve işlemci yeteri kadar güç yetiremez.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Mehmetcan İvrendi
Edge kullanıyorum. Her gün baktığım siteleri sabitliyorum tekrar açmaya uğraşmıyorum. Sıkıntı şu ki bir zaman sonra bu siteler about:blank olarak değişiyor ve düzeltemiyorum. Çözümü var mıdır? Yoksa daha düzgün bir tarayıcı önerir misiniz? Eski bilgisayarda kullanılacağı için opera gx gibi istemiyorum. Yormaması lazım
Tavsiyem PC'ye format Atıp Düsük sistem gereksinimli Bir Linux Sürümü kurun

Tavsiyem: Lubuntu veya Linux Lite Kullanabilirsiniz Daha düşük sistemler için tasatlanmış işletim sistemleridir

phopshen

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyem PC'ye format Atıp Düsük sistem gereksinimli Bir Linux Sürümü kurun

Tavsiyem: Lubuntu veya Linux Lite Kullanabilirsiniz Daha düşük sistemler için tasatlanmış işletim sistemleridir
anakart arızalı hiç uğraşmak istemiyorum bide elimde kalır daha sıkıntı. edgeyi kullandığımdan beri o hata ile karşılaşıyorum laptop sağlamken bile yapıyordu

Top Bottom