Neler Yeni

düşüncelerinizi bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Dalkılıç
selamun aleyküm öncelikle abiler yada kardeşler ben hazır sistem almayı planlıyorum 1 aydır itopyadan 2 sistem sipariş ettim ikisinide bir nedenden dolayı iptal ettim firmaya iletilen şikayetlere gördükçe itopyadanda soğumaya başladım yaklaşık 2000 e yakın şikayet var sizce inventusdanmı sipariş etmeliyim itopyadanmı 2 ara 1 derede kaldım ?

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli
İtopya daha güvenilir bence. Evet yoğunluk var vs ama daha sağlam bir kurum. Gamegaraj dan sipariş verebilirsin bu dönemde

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Çok satan çok da şikayet alır. Bunu da göz önünde bulundurun. Inventus senede kaç bilgisayar satıyor ki kaç tane şikayet alsın. Ha bunu İtopya övmek için demiyorum. Özellikle bu ara çok kazık. Ama bi göz önünde bulundurun dediğimi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Dalkılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güvenilir olduğunu biliyorum ama şu son dönemde pek bir şikayet var ve şuan siparişi iptal ettikten sonra 3 iş günü geçti hala cevap alamıyorum müşteri hizmetlerine 50 kişi arasında bekliyorum tam bana geliyor yüzüme kapatıyorlar bu ay 300 dakikamı yediler

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Gamegaraj firmasından alabilirsin. Hızlı ve ilgililer.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
selamun aleyküm öncelikle abiler yada kardeşler ben hazır sistem almayı planlıyorum 1 aydır itopyadan 2 sistem sipariş ettim ikisinide bir nedenden dolayı iptal ettim firmaya iletilen şikayetlere gördükçe itopyadanda soğumaya başladım yaklaşık 2000 e yakın şikayet var sizce inventusdanmı sipariş etmeliyim itopyadanmı 2 ara 1 derede kaldım ?
Game garaj
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknobiyotikte iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Dalkılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oraya baktım ama ben hazır sistemlere biraz parça ekliyorum işimi görecek kadar gamergaraja baktıım kadarıyla hazır sistemlere eklenen parçalar pahalı yanlışmıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,751
Üyeler
163,217
Son üye
s_fb
Top Bottom