Neler Yeni

“düşündüğüm” şeyin reklamının çıkması

Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
Sadece düşünüyorum, ne aratıyorum ne de söylüyorum, gerçekten sadece kafamdan geçiyor o ürün ve reklamı çıkıyor.
Enteresan bir durum. Bir kere olunca tesadüftür diye düşündüm de bir kaç kere başıma geldi...

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
sesli söylüyorsan google mikrofondan seni dinlediği için reklam çıkarıyor ama sadece düşünüyorsa garip bir durum

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Sadece düşünüyorum, ne aratıyorum ne de söylüyorum, gerçekten sadece kafamdan geçiyor o ürün ve reklamı çıkıyor.
Enteresan bir durum. Bir kere olunca tesadüftür diye düşündüm de bir kaç kere başıma geldi...
Corona aşısı olduysan çip görev başında demek ki 🤭

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yine tesadüf .d
Cihaz senin düşünceni okuyacak değil ya. Ya da sen farkında olmadan bir şey yapıyorsun.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Arattığın şeylere yakın reklamlar çıkartıyor genelde ondan olabilirmi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,634
Üyeler
165,214
Son üye
Neweirz1
Top Bottom