izledim onuAmerica Physco bittikten sonra kafam çok karıştı
Yani sonunda adama bir şey olmuyor sadece ekranda donuk kalıyor o kadar adam öldürdü katliam yaptı hiçbir şey olmayacakmı?
2 yıl önce izledim. Neden izledim bilmiyorum. Konu ne bilmiyorum. Korktum mu bilmiyorum. Sonu nasıldı bilmiyorum. Karakter nasıl oraya girdi bilmiyorum. İzlediğim günden beri beni bu kadar etkileyen, her gün aklıma girebilen bi A Slient Voice bir de bu oldu.The Platform
Bu film hiç aklından çıkmaz o zaman. İzleyiciye neyi anlatmaya çalıştıklarını anladığında Hayatı sorgulayacaksın. Belkide hayattan soğuyacaksın.
O film yüksek mevkilerde olan adamların açgözlülüklerini anlatıyor.2 yıl önce izledim. Neden izledim bilmiyorum. Konu ne bilmiyorum. Korktum mu bilmiyorum. Sonu nasıldı bilmiyorum. Karakter nasıl oraya girdi bilmiyorum. İzlediğim günden beri beni bu kadar etkileyen, her gün aklıma girebilen bi A Slient Voice bir de bu oldu.
İzlemeyin. İzleyecekseniz bir şey anlamayacaksınız ama aklınızdan çıkmayacak.
Farklı bir öneri yapmak gerekliyse İnception.
Spoiler yap. Belki izleyecekler vardır. Çokta spoiler değil ama...O film yüksek mevkilerde olan adamların açgözlülüklerini anlatıyor.
Her kes kendine ait olan bir yemeği yese aslında kimse açlıktan ölmeyecekti.
karakter oraya nasıl giriyor bilmemen de. İnsan doğduğunda nerede hangi seviyyede göz açtığını bilemiyor
İşte spoiler şeysini yapmayı becermiyorumSpoiler yap. Belki izleyecekler vardır. Çokta spoiler değil ama...
izledimThe Platform
Bu film hiç aklından çıkmaz o zaman. İzleyiciye neyi anlatmaya çalıştıklarını anladığında Hayatı sorgulayacaksın. Belkide hayattan soğuyacaksın.