4RSL4NN 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 276 Reaksiyon skoru 86 15 Ocak 2021 #1 Bütçe 250 Evimiz 2 katlı bahçe dubleks modem üst katta ve alt katta internet çekmiyor kaliteli ve duvardelme özelliği olan modem router önerir misiniz??
Evimiz 2 katlı bahçe dubleks modem üst katta ve alt katta internet çekmiyor kaliteli ve duvardelme özelliği olan modem router önerir misiniz??
Hudzell 80+ Platinum Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 11,965 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 21,761 15 Ocak 2021 #2 abdullah abi rog router almıştı duvar tanımayan bir router gayet iyi ama pahalı diye biliyorum link bulursam eklerim Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 15 Ocak 2021 Hudzell yazmış: abdullah abi rog router almıştı duvar tanımayan bir router gayet iyi ama pahalı diye biliyorum link bulursam eklerim Devamı için tıklayın... bulamadım tam model öneremem ama mümkünse en düşük hız kaybı için 5 ghz modem tercih edin
abdullah abi rog router almıştı duvar tanımayan bir router gayet iyi ama pahalı diye biliyorum link bulursam eklerim Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 15 Ocak 2021 Hudzell yazmış: abdullah abi rog router almıştı duvar tanımayan bir router gayet iyi ama pahalı diye biliyorum link bulursam eklerim Devamı için tıklayın... bulamadım tam model öneremem ama mümkünse en düşük hız kaybı için 5 ghz modem tercih edin