Duvara Tekme Attım

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,576
Duvara tekme attım ve 1.5 haftadır topuğum ağrıyor. Topuğuma basamıyorum. Sizce ne olmuştur?

Topuktaki ağrıların en yaygın nedeni olan topuk dikeni hastalığında cerrahi olmayan tedavi sürecinde topuk ağrısı egzersizleri yapılabilir, çıplak ayak üzerine basmaktan kaçınılabilir, buz kompresi yapılabilir, ortopedik ayakkabı kullanılabilir, topuğa baskı yapacak fiziksel aktivitelerden uzak durulabilir
Post automatically merged:

Topuk ağrılarını gidermek adına bazı doğal çözümler bulunabilir. Özellikle elma sirkesi ayaklara sürülerek 15 dakika boyunca ayakta bekletilir. Topukta ağrıları gidermek için de epsom tuzları kullanılabilir. Adaçayı da topuk ağrılarını gideren mucizevi çözümler arasında yer alır

Doktora gidin ayrıca niye tekme attiniz
Forumlarda geçirdiğim süre boyunca bir insana hiçbir zaman "neden" diye sorulmaması gerektiğini öğrendim. Hele böyle durumlarda... Çünkü aldığınız cevaplar çok garip olabiliyor.

zedelenme olabilir

Forumlarda geçirdiğim süre boyunca bir insana hiçbir zaman "neden" diye sorulmaması gerektiğini öğrendim. Hele böyle durumlarda... Çünkü aldığınız cevaplar çok garip olabiliyor.
Annemler bir şey olmaz dedi.

şişlik var mı :D
Yok

Duvara neden tekme attığınızı sormayacağım ancak bir şey olmuş olabilir diye düşünüyorum.
Doktora görünmekte fayda var.
LoL

Bir daha tekme at belki düzelir.

Bende yumruk atmıştım duvara yanlışlıkla baktım elimi kırmışım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,616
Üyeler
190,937
Son üye