Aldığım günNe zaman iptal ettin siparişi ?
Parayı mı yedi!!!!!!!!!!!! Şaka bir yana gün içinde yapılır para iadesi.Sipariş vermiştim verdikten sonra iptal ettim daha ucuz bir yerden buldum diye sipariş verdiğim gün iptal ettim adamlar parayı vermiyo şaka gibi yav bidaha asla alışveriş filan yapmam burdan
3 gün oldu reisParayı mı yedi!!!!!!!!!!!! Şaka bir yana gün içinde yapılır para iadesi.
Alıcı, ödemeyi kredi kartı ile yapmış ise ve iptal ederse, bu iptalden itibaren yine 14 gün içinde ürün bedeli bankaya iade edilir, ancak bankanın alıcının hesabına 2-3 hafta içerisinde aktarması olasıdır.Sipariş vermiştim verdikten sonra iptal ettim daha ucuz bir yerden buldum diye sipariş verdiğim gün iptal ettim adamlar parayı vermiyo şaka gibi yav bidaha asla alışveriş filan yapmam burdan
Desteğe ulaş.3 gün oldu reis
Parayı mı yedi!!!!!!!!!!!! Şaka bir yana gün içinde yapılır para iadesi.
İade etmedim iptal ettim elime ulaşmadanAlıcı, ödemeyi kredi kartı ile yapmış ise ve iptal ederse, bu iptalden itibaren yine 14 gün içinde ürün bedeli bankaya iade edilir, ancak bankanın alıcının hesabına 2-3 hafta içerisinde aktarması olasıdır.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Sozleşme gibi maddeleri okuyup şekilde mi iade taelp ettin?
knkm sen iptal edene kadar adamlar kestikleri faturayı iptal ediyorlar falan bankaya ödeme emri verene kadar baya süre geçiyor max bir iki güne iade edilir paran öyle iptal etiim parayı alayımn yokSipariş vermiştim verdikten sonra iptal ettim daha ucuz bir yerden buldum diye sipariş verdiğim gün iptal ettim adamlar parayı vermiyo şaka gibi yav bidaha asla alışveriş filan yapmam burdan
Ulaştım böyle bir sipariş yok diyoDesteğe ulaş.
biraz bekle paranın gelmesi 14 gün kadar sürebilirCukkaladilar parayı
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade etmedim iptal ettim elime ulaşmadan
Attığım linkde yazıyor. Hem hangi sistemi aldın ki?Cukkaladilar parayı
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade etmedim iptal ettim elime ulaşmadan
en az 5 iş günü sonra iade edilirknkm sen iptal edene kadar adamlar kestikleri faturayı iptal ediyorlar falan bankaya ödeme emri verene kadar baya süre geçiyor max bir iki güne iade edilir paran öyle iptal etiim parayı alayımn yok