Düzgün Bir PS 4 İçin Bütçem Ne Kadar Olmalı?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,206
Merhabalar, ben kendi bilgisayarımdan mining yapıyorum bir de harçlığımı biriktiriyorum ve bu yaza bir PS4 Slim hedefim var. Sizce düzgün bir PS 4 için bütçem en az ne kadar olmalı? Aradığım özellikler; Slim, 1 TB, mümkünse 2 kol ve yanında düzgün oyunlar ya da iyi bir PSN hesabı. Yer olarak Sakarya'da yaşıyorum.

Merhabalar, ben kendi bilgisayarımdan mining yapıyorum bir de harçlığımı biriktiriyorum ve bu yaza bir PS4 Slim hedefim var. Sizce düzgün bir PS 4 için bütçem en az ne kadar olmalı? Aradığım özellikler; Slim, 1 TB, mümkünse 2 kol ve yanında düzgün oyunlar ya da iyi bir PSN hesabı. Yer olarak Sakarya'da yaşıyorum.
Yaza kadar fiyatlar değişkenlik gösterebilir. Şimdiden bir fiyat zorlamak zor. :)

şu linkten örnek verirsek ortalama 4 5k arası diyebiliriz

Yaza kadar fiyatlar değişkenlik gösterebilir. Şimdiden bir fiyat zorlamak zor. :)
Hocam bir de forumdaki PS 4 fiyatları neden uygun? Diğer sitelere göre yani? Mesela bir forum kullanıcısı PS 5 dijital sürümü 6000 TL ye satıyor ve içinde cidden sağlam oyunlar var. (TLOU 2, RDR2)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu linkten örnek verirsek ortalama 4 5k arası diyebiliriz
Hocam ben PS 4 e hayatta 4k vermem, bu da çok fazla ya.

Baktığım ilanlar temmuz da kalmaymış pardon.

2-3k arası temiz bulabilirsin

o fiyata series s alır
ps4 almak istiyor arkadaş ve star wars edition fiyat farkı ondan kaynaklı o konuya gelirsek bende oyun pahalılığından sattım ps4 ümü 4 kol kamera kontrolcü ve 7 veya 8 oyun birde ps plus ile 1 tb 4.5k ya

Mümkünse Sakarya, İstanbul, İzmit, Kocaeli, Düzce olsa çok iyi olur.
Bakıp geri dönüş yapacağım hocam

Mesela bu nasıl hem param güvende var hem de eski ve kendine ait mağazası var

İlan eskide değil

Bakıp geri dönüş yapacağım hocam

Mesela bu nasıl hem param güvende var hem de eski ve kendine ait mağazası var

İlan eskide değil
İyi galiba ortalama bi 2.5k toplasam temiz bir tane bulurum yani değil mi? Oyunlu olması benim için çok önemli.

İyi galiba ortalama bi 2.5k toplasam temiz bir tane bulurum yani değil mi? Oyunlu olması benim için çok önemli.
Öyle desene hocam ona göre bakıyım bir dk

Birde oyun derken sayı olarak tahmini bir şey var yoksa 2 3 oyun da yeter mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,183
Üyeler
183,397
Son üye
XaloSOY
Geri