CloverSitaN
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 66
- İsim
- Berker Mısırlıoğlu
i5 14400f işlemcim var. 1-2 aydır stok fanla kullanıyorum. işlemci en fazla 80-85 derecelere çıksa da çok ses yapıyor, hele turboya bağlayınca uçak motoruna dönüyor. Öncelikle thermalright kule tipi soğutucularına baktım 20 tane çeşit var birinin fanı değişik, ısı borusu sayısı farklı, birinin blok boyutu fan ile aynı diğerinin bloğu fandan daha küçük ama yaprak sayıları aynı ama derken hangisi iyidir karar veremedim. Aralarında en iyi performansı en sessiz verebilecek soğutucu hangisi ? Aralarında en iyisi bu gibi duruyor fakat emin olamadım. Ek olarak 600tl bandında birçok 4 ısı borulu soğutucu var ama hepsi rainbow rgb falan. yine 600tl bandında ışıksız dümdüz soğutucu yok mudur ? hem düşük fiyatlı hem de güzel bir soğutucu önerisi yaparsanız çok sevinirim.
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1550 RPM hızında çalışan TL-C12C serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.
www.gaming.gen.tr