Neler Yeni

Yardım Düzgün İşlemci Soğutucu Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berker Mısırlıoğlu
i5 14400f işlemcim var. 1-2 aydır stok fanla kullanıyorum. işlemci en fazla 80-85 derecelere çıksa da çok ses yapıyor, hele turboya bağlayınca uçak motoruna dönüyor. Öncelikle thermalright kule tipi soğutucularına baktım 20 tane çeşit var birinin fanı değişik, ısı borusu sayısı farklı, birinin blok boyutu fan ile aynı diğerinin bloğu fandan daha küçük ama yaprak sayıları aynı ama derken hangisi iyidir karar veremedim. Aralarında en iyi performansı en sessiz verebilecek soğutucu hangisi ? Aralarında en iyisi bu gibi duruyor fakat emin olamadım. Ek olarak 600tl bandında birçok 4 ısı borulu soğutucu var ama hepsi rainbow rgb falan. yine 600tl bandında ışıksız dümdüz soğutucu yok mudur ? hem düşük fiyatlı hem de güzel bir soğutucu önerisi yaparsanız çok sevinirim.

Bünyamina

80+ Platinum
En F/p soğutucu Strong M4-X12Pro. SELAM150 kodu ile 449TL ye alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berker Mısırlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En F/p soğutucu Strong M4-X12Pro. SELAM150 kodu ile 449TL ye alabilirsin.
evet bunu gördüm hoşuma da gitti açıkçası da dediğim gibi bu da rainbow ve muhtemelen kapanmıyor. bu fiyata ışıksız ya da ışığı kapanabilen bir şey var mıdır ?

Bünyamina

80+ Platinum
evet bunu gördüm hoşuma da gitti açıkçası da dediğim gibi bu da rainbow ve muhtemelen kapanmıyor. bu fiyata ışıksız ya da ışığı kapanabilen bir şey var mıdır ?
Bu fiyat civarına maalesef yok.

forza11

80+ Bronze
i5 14400f işlemcim var. 1-2 aydır stok fanla kullanıyorum. işlemci en fazla 80-85 derecelere çıksa da çok ses yapıyor, hele turboya bağlayınca uçak motoruna dönüyor. Öncelikle thermalright kule tipi soğutucularına baktım 20 tane çeşit var birinin fanı değişik, ısı borusu sayısı farklı, birinin blok boyutu fan ile aynı diğerinin bloğu fandan daha küçük ama yaprak sayıları aynı ama derken hangisi iyidir karar veremedim. Aralarında en iyi performansı en sessiz verebilecek soğutucu hangisi ? Aralarında en iyisi bu gibi duruyor fakat emin olamadım. Ek olarak 600tl bandında birçok 4 ısı borulu soğutucu var ama hepsi rainbow rgb falan. yine 600tl bandında ışıksız dümdüz soğutucu yok mudur ? hem düşük fiyatlı hem de güzel bir soğutucu önerisi yaparsanız çok sevinirim.

Seçtiğiniz soğutucu işinizi fazlasıyla görür. Kasanızın modeli nedir?
Eğer alçak bir kasa ise 100 tl daha ucuza aynı modelin SE modeli de var.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Ahmet

thermalright pearless asassin kullanıyorum böyle bir sey yok max 69 derece gördü

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Asus gt301 kullanıyorum. tam ne farkları var anlamadım fanları, yükseklik dışında blok boyutları ve yaprak sayıları aynı sadece boyu kısa sanırım. Ek olarak argb olan versiyonunu almayı düşünüyorum. ek olarak bu modellerde blok fandan daha kısa kalıyor, ama assassin spirit modelinde blok boyutu fan ile aynı bir fark yaratır mı ? yoksa detaylı düşünmeye gerek yok mu :D

ikisi arasındaki blok farkına bakar mısın
thermalright pearless asassin kullanıyorum böyle bir sey yok max 69 derece gördü
o artık en üst seviye fazla düşünüyorum aslında da fazla büyük geliyor bana :D

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Ahmet
Asus gt301 kullanıyorum. tam ne farkları var anlamadım fanları, yükseklik dışında blok boyutları ve yaprak sayıları aynı sadece boyu kısa sanırım. Ek olarak argb olan versiyonunu almayı düşünüyorum. ek olarak bu modellerde blok fandan daha kısa kalıyor, ama assassin spirit modelinde blok boyutu fan ile aynı bir fark yaratır mı ? yoksa detaylı düşünmeye gerek yok mu :D

ikisi arasındaki blok farkına bakar mısın

o artık en üst seviye fazla düşünüyorum aslında da fazla büyük geliyor bana :D
o kadar büyükki zor yerleştirdim işlemciye 😃

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berker Mısırlıoğlu
o kadar büyükki zor yerleştirdim işlemciye 😃
bu fanı buldum yarı fiyatına alınır mı iş görecek bir şeye benziyor. ek olarak, bu sıvı soğutmalar hakkında ne düşünüyorsunuz fiyatı çok ucuz hiç güven vermiyor ama sormak istedim

Talhaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Uyar
hocam paraya kıy phantom spirit al mükemmel bi soğutucu

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berker Mısırlıoğlu
burst assassinin 6 ısı borusu var aynı fiyata onu tercih ederim açıkçası geri kalan her şeyi aynı zaten
hocam paraya kıy phantom spirit al mükemmel bi soğutucu
çok istiyorum açıkçası ama fazla büyük geliyor. Burst assasin alacağım sanırım 14400f'i veya ilerideki işlemcilerimi idare eder gibi duruyor :D teşekkürler

Top Bottom