Neler Yeni

dwm.exe nedir neden crash verir

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
çözümünü bilene 100tl atacağım 2 yıl oldu garantiye gönderdim orası bile anlamadı sorunu
oyunlarda bir süre sonra ekran gidiyor, monitör normalde sinyal varken mavi yanar ekran gidince kırmızı yanıp sönüyor.

dwm.exe sorun bu, oyundan bir süre sonra crash veriyor ekran gidiyor, sıcaklık ve fps normal ---
windows 10 prodayım 11e geçtim onda daha çok oldu geri döndüm 10'a
sistemin özellikleri
rtx 3070
r7 3700x
16gb 3600mhz
msi b550
coolermaster 750w

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
çözümünü bilene 100tl atacağım 2 yıl oldu garantiye gönderdim orası bile anlamadı sorunu
oyunlarda bir süre sonra ekran gidiyor, monitör normalde sinyal varken mavi yanar ekran gidince kırmızı yanıp sönüyor.

dwm.exe sorun bu, oyundan bir süre sonra crash veriyor ekran gidiyor, sıcaklık ve fps normal ---
windows 10 prodayım 11e geçtim onda daha çok oldu geri döndüm 10'a
sistemin özellikleri
rtx 3070
r7 3700x
16gb 3600mhz
msi b550
coolermaster 750w
DWM.exe, Windows'da ki Aero için gereken dosya. Kapatırsan Windows klasik stili vs olur. Ekran kartı ile ilgili yada SSD ile ile ilgili sorun olmalı. Hiç stress testi vs denediniz mi?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DWM.exe, Windows'da ki Aero için gereken dosya. Kapatırsan Windows klasik stili vs olur. Ekran kartı ile ilgili yada SSD ile ile ilgili sorun olmalı. Hiç stress testi vs denediniz mi?
Windowsu ssd'den hddye kurdum şimdi ssdyi silip, ama çok yavaş driver kurup denemem birkaç saati alır

Top Bottom