Driver mı sildiniz ?nasıl ya 5 dk önce böyle bi hata yoktu yaptıktan sonra oldu
DX 11 silme diye bir şey yok hocam DX11 feature level hatası alıyorsanız ekran kartı değiştirmek zorundasınız.
galibaDriver mı sildiniz ?
dxdiag yazın çıkan ekranda bir sağında ekran yazar oraya basın ve atın birde Microsoft'un sitesinden indirebilirsinizEvet arkadaşlar TechnoPat dan bir konu gördüm driver yoktu ddu dan bişeyler silyiyordu felan hepsini yaptım ama dx11 yok galiba valorantı açamıyorum ne yapmam lazım
Driverınızı kaldırmışsınız.intal kontrol paneli yoktu forumdada ddu programında temizle yeniden başlat diyordu temizlerken heralde dx11 gg olmuş anlamadım
hd graphics 5500 yanlış bilmiyorsam laptop acer aspire e 573Driverınızı kaldırmışsınız.
Ekran kartınızın modelini biliyor musunuz ?
Bilmiyorsanız laptopun marka model söyleyin ben bakarım.
bakıyorum hemenAldığınız hata ne?
Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center
The Microsoft DirectX® End-User Runtime installs a number of runtime libraries from the legacy DirectX SDK for some games that use D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio 2.7, XInput 1.3, XACT, and/or Managed DirectX 1.1. Note that this package does not modify the DirectX Runtime installed on your Windows...www.microsoft.com
en altta directx 12 yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hd graphics 5500 yanlış bilmiyorsam laptop acer aspire e 573
bakıyorum hemen
Siz nolur nolmaz burdan otomatik olarak buldurun ve kurun driverı.Alıntıyı görüntüle
hd graphics 5500 yanlış bilmiyorsam laptop acer aspire e 573
bakıyorum hemen
drive mı kurucam şimdi anlamadım kafam karştıSiz nolur nolmaz burdan otomatik olarak buldurun ve kurun driverı.
Intel® Grafikleri desteği
Intel® Grafikleri için destek bilgilerine, ürün tanıtımlarına, öne çıkan içeriklere, indirmelere ve daha ® bulun.downloadcenter.intel.com
bir sürü seçenek var hangisini indiriyimSiz nolur nolmaz burdan otomatik olarak buldurun ve kurun driverı.
Intel® Grafikleri desteği
Intel® Grafikleri için destek bilgilerine, ürün tanıtımlarına, öne çıkan içeriklere, indirmelere ve daha ® bulun.downloadcenter.intel.com
Evet Driverını silmişsin.
Siz bunu indirin otomatik bulup kursun kendisi.Alıntıyı görüntüle
drive mı kurucam şimdi anlamadım kafam karştı
bir sürü seçenek var hangisini indiriyim