Dxomark Skorları Yenilendi, Ne Düşünüyorsunuz?

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,485
1751316372023.webp

Yeni skorlar bu şekilde. Siz ne düşünüyorsunuz böyle tam mı olmuş yoksa hala birkaç tanesi daha iyi yerleri hak ediyor mu? Bence 15 ultra ilk 3 e girmiş olmalıydı, 16 pro max in yerine. Sizin yorumlarınız nedir? (Haber gibi bi konu başlığı bulamadım telefon için eğer yanlışsa kusura bakmayın)

Aynı fikirdeyiz hocam. iphone 16 pro max den netlik olarak çok daha iyi fotoğraflar çekilyor en az bi ilk 3 ü olmalıydı. Birde vivo x200 pro ya da ultra gelse müthiş olurdu.
Kesinlikle katılıyorum.

15 Ultra tamamen yazılımdan kaybediyor ama dxomark da çok önemsenecek ve karar verilecek bir site değil bence.

15 Ultra tamamen yazılımdan kaybediyor ama dxomark da çok önemsenecek ve karar verilecek bir site değil bence.
Evet hocam şu aşırı pozlamayı ve renk dengesini çözebilse üstüne tanınmicakta işte. Dxomark olarakta katılıyorum, bazı yerleri yanlıymış gibi geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam şu aşırı pozlamayı ve renk dengesini çözebilse üstüne tanınmicakta işte. Dxomark olarakta katılıyorum, bazı yerleri yanlıymış gibi geliyor.
Ama bir ara lansmanlarda bile kamera skoru olarak kullanıyorlardı. Gerçi eskiden bu kadar taraflı değillerdi.

Bu listeye göre; S25 Ultra, X200 Pro, Magic 7 Pro aşağıda kalmış, hâlbuki bu kadar övülen modeller bunlar, buradan bile şaibe içeriyor.

Bu listeye göre; S25 Ultra, X200 Pro, Magic 7 Pro aşağıda kalmış, hâlbuki bu kadar övülen modeller bunlar, buradan bile şaibe içeriyor.
X200 pro yok hocam. Testini yapmadılar. S25 ultra olarak evet bi bakiyorsun hepsinden süper bir bakiyorsun berbat diyorlar anlamadım gitti. Bir yerde x200 pro daha iyi diyorlarlar bir yerde 25 ultra. S25 ultra 17. Sırada 7 pro 22. Sırada. Bir öncekinde baya iyiydi diye hatırlıyorum yanlış değilsem.

Dxomark 2019'da bitti. Para yediklerine dair çok büyük kanıtlar sunuldu, söylentiler çıktı ki ben de aynı şekilde düşünüyorum. Taraf tutmuyorum sadece Youtube'a girdiğimde her kanal S25 Ultra (S24 Ultra da aynıydı) çok iyi kameraya sahip derken Dxomark'ta ilk 10'a dahi girememesi çok şaibeli. S24 Ultra kullanıyorum beğenmediğim kısımları var ama beğendiğim kısımları çok daha fazla. Pura 70 Ultra Sensor Shift OIS kullandığında merakımdan 15 16 PM karşılaştırmalarına bakmıştım. 2015 telefonu gibi sallana sallana video çekerken S24'den daha yüksek görüntü sabitleme puanı vermişlerdi.

Dxomark 2019'da bitti. Para yediklerine dair çok büyük kanıtlar sunuldu, söylentiler çıktı ki ben de aynı şekilde düşünüyorum. Taraf tutmuyorum sadece Youtube'a girdiğimde her kanal S25 Ultra (S24 Ultra da aynıydı) çok iyi kameraya sahip derken Dxomark'ta ilk 10'a dahi girememesi çok şaibeli. S24 Ultra kullanıyorum beğenmediğim kısımları var ama beğendiğim kısımları çok daha fazla. Pura 70 Ultra Sensor Shift OIS kullandığında merakımdan 15 16 PM karşılaştırmalarına bakmıştım. 2015 telefonu gibi sallana sallana video çekerken S24'den daha yüksek görüntü sabitleme puanı vermişlerdi.
Kesinlikle katılıyorum hocam. Dediğiniz gibi samsungun ultra modelleri rahat ilk 10 a 5 e oynayabilcekken ilk 20yi çok zor görüyorlar. Video kısmında özellikle samsung kendini fazlasiyla geliştirdi. Huawei dxomark o ortak olduğu için kayırıyorlar gibi geliyor. Aynı şekilde honorda zaten Huawei in. 16pm nin netlik açısından kötü olmasına rağmen ilk 3te vs. vs.

Tek doğru bilgi yok

Geri