Herkese merhabalar şuanda dying light 1 indirimde standartı 3 buçuk dolar
tüm dlcler falan oluyor ben oynadım efsane bir oyun 6 dolara değecek bir oyun emin olHerkese merhabalar şuanda dying light 1 indirimde standartı 3 buçuk dolar
Dying Light Enhanced 10th Anniversary Edition Satın Alın
Bu sürümü ise 5.85 dolar ne farkı var sizce ilk defa zombili bir hikayeli oyun oynayacağım bu arada.
o dlc ile birlikte yeni görevlerde ekleniyor değilmi oyun saati kaç saat ortalama yan görevleri de yapsak herşeyi yapsak ne kadar sürertüm dlcler falan oluyor ben oynadım efsane bir oyun 6 dolara değecek bir oyun emin ol
Herkese merhabalar şuanda dying light 1 indirimde standartı 3 buçuk dolar
Dying Light Enhanced 10th Anniversary Edition Satın Alın
Bu sürümü ise 5.85 dolar ne farkı var sizce ilk defa zombili bir hikayeli oyun oynayacağım bu arada.
ben 35-40 saat kadar oynadım bitiremedim heralde rahat bi 50-60 saat kadar sürebiliro dlc ile birlikte yeni görevlerde ekleniyor değilmi oyun saati kaç saat ortalama yan görevleri de yapsak herşeyi yapsak ne kadar sürer
Birde arkadaşımda aynı sürümü alsa 6 dolarlık online oluyormu online mantığı nasıl online şekilde hikaye mi yapıyoruz yoksa rastgele görev falan mı nasıl mantığı onlinesinin oyunun tam bilmiyorumdaben 35-40 saat kadar oynadım bitiremedim heralde rahat bi 50-60 saat kadar sürebilir
ben hiç online denemedim ama sadece ana oyun içinde online olrsnuz yan görevler veya dlc eklentilerini oynayamazsınızBirde arkadaşımda aynı sürümü alsa 6 dolarlık online oluyormu online mantığı nasıl online şekilde hikaye mi yapıyoruz yoksa rastgele görev falan mı nasıl mantığı onlinesinin oyunun tam bilmiyorumda
büyük bir ihtimalle böyle olurben hiç online denemedim ama sadece ana oyun içinde online olrsnuz yan görevler veya dlc eklentilerini oynayamazsınız
benben hiç online denemedim ama sadece ana oyun içinde online olrsnuz yan görevler veya dlc eklentilerini oynayamazsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
büyük bir ihtimalle böyle olur