Neler Yeni

Dying Light 1 hangisini almalıyım?

berk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berk sadık
Herkese merhabalar şuanda dying light 1 indirimde standartı 3 buçuk dolar

Dying Light Enhanced 10th Anniversary Edition Satın Alın​

Bu sürümü ise 5.85 dolar ne farkı var sizce ilk defa zombili bir hikayeli oyun oynayacağım bu arada.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin

Bu sürümü ise 5.85 dolar ne farkı var sizce ilk defa zombili bir hikayeli oyun oynayacağım bu arada.
tüm dlcler falan oluyor ben oynadım efsane bir oyun 6 dolara değecek bir oyun emin ol

berk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berk sadık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tüm dlcler falan oluyor ben oynadım efsane bir oyun 6 dolara değecek bir oyun emin ol
o dlc ile birlikte yeni görevlerde ekleniyor değilmi oyun saati kaç saat ortalama yan görevleri de yapsak herşeyi yapsak ne kadar sürer

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin

o dlc ile birlikte yeni görevlerde ekleniyor değilmi oyun saati kaç saat ortalama yan görevleri de yapsak herşeyi yapsak ne kadar sürer
ben 35-40 saat kadar oynadım bitiremedim heralde rahat bi 50-60 saat kadar sürebilir

berk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berk sadık
ben 35-40 saat kadar oynadım bitiremedim heralde rahat bi 50-60 saat kadar sürebilir
Birde arkadaşımda aynı sürümü alsa 6 dolarlık online oluyormu online mantığı nasıl online şekilde hikaye mi yapıyoruz yoksa rastgele görev falan mı nasıl mantığı onlinesinin oyunun tam bilmiyorumda

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Birde arkadaşımda aynı sürümü alsa 6 dolarlık online oluyormu online mantığı nasıl online şekilde hikaye mi yapıyoruz yoksa rastgele görev falan mı nasıl mantığı onlinesinin oyunun tam bilmiyorumda
ben hiç online denemedim ama sadece ana oyun içinde online olrsnuz yan görevler veya dlc eklentilerini oynayamazsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben hiç online denemedim ama sadece ana oyun içinde online olrsnuz yan görevler veya dlc eklentilerini oynayamazsınız
büyük bir ihtimalle böyle olur

berk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berk sadık
Mesaj otomatik birleştirildi:

büyük bir ihtimalle böyle olur
ben

Dying Light Enhanced 10th Anniversary Edition Satın Alın
bunu aldım burdaki dlcler otomatik aktif olucak değilmi hikayeye eklenecek bir şey yapmama gerek varmı? akşama indireceğim oyunu​

Top Bottom