Dying Light 1'e Büyük Güncelleme!

1750944719555.webp

Bi başlayalım bakalım 2 yeni bittiydi.

Oyun zor geliyor bana ya eceller mi ne çok korkutuyor strese giriyorum hava kararinca :D

Oyun zor geliyor bana ya eceller mi ne çok korkutuyor strese giriyorum hava kararinca :D
Oyunun keyfi orda zaten :D Eceller tek başına cok zor kesilmiyor özellikle en zor modda pompalı bile fayda etmiyor :) Şu oyunddaki kanca mekaniği ile örümcek adam gibi oluyorsun çok keyifli.

Yaklaşık 5 ay önce duyurulan, Dying Light 1’in 10. yılına özel etkinlikte çıkan ücretsiz DLC ile birlikte yayınlanması planlanan grafiksel güncelleme bugün 26 Haziranda geliyor! Başta bu güncellemenin, yeni 10. yıl DLC’siyle birlikte çıkması planlanıyordu ancak ertelendi. Şimdi ise resmi olarak Techland tarafından 26 Haziran tarihi işaret edildi. Bu Güncelleme tam bi remastered değil, Daha çok grafiksel açıdan bi remastered bekleyebiliceklerimiz: Yenilenmiş Texturelar, Daha iyi ışıklandırma, 8K Daha Keskin gölğeler, Daha Keskin LOD'ler, Ve Son olarak DirectX 11'in Tessellationu Bazı yerlerde kullanılmak yerine bütün yerlerde kullanılıyor artık. Büyük ihtimalle güncelleme öğlen ya da akşam saatlerinde yayınlanacak. Beklemedeyiz! https://pilgrimoutpost.techlandgg.c...ying-light-retouched-update-releasing-june-26
Willem Dafoe Looking Up - Meming Wiki
ben cs:go zarzor açıyom ne olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunun keyfi orda zaten :D Eceller tek başına cok zor kesilmiyor özellikle en zor modda pompalı bile fayda etmiyor :) Şu oyunddaki kanca mekaniği ile örümcek adam gibi oluyorsun çok keyifli.
yok ya bu hava yardımlarından gelen uv meşaleleri atıp duvara kıstır, mokanın pençesiyle kes

Ben bunu bitirmiştim çok güzeldi. İnternetim 10 mb tekrar indirmeye İnternetim yemiyor 😔

Alıntıyı görüntüleben cs:go zarzor açıyom ne olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok ya bu hava yardımlarından gelen uv meşaleleri atıp duvara kıstır, mokanın pençesiyle kes
Moka pençesi hile bu arada stamina yemiyor spamla dur. Ben kullanmamayı tercih ettim oyun ne kadar kolaylaşırsa o kadar çabuk sıkar.(Bence)

Moka pençesi hile bu arada stamina yemiyor spamla dur. Ben kullanmamayı tercih ettim oyun ne kadar kolaylaşırsa o kadar çabuk sıkar.(Bence)
bence hile değil adamın kafasına pala ile vuruyom kalkıp keleşle tarıyor beni bunla zaten tek atınca gerçekçi hissettiriyor

Oyundaki sinir bozucu sarı filtre kalktı mı?

O Tekmeyle 10 metre havaya uçurma techlandın arada bi dying lighta etkinlik atmasından dolayıdır bi tane etkinlik gelmişti böyle uçuyodun zombiler ragdolla geçince havalanıp uçuyolardı uzay etkinliği diye geçiyodu
Bildiğim iyi oldu teşekkür ederim.

Sarı flitre bence oyunu özgün yapan şeylerden biri sanat tarzına baya katkıda bulunuyo hem o sarı flitre sadece akşam oluyoken çıkıyo öğlen yok
Olmaması gereken bir şey olunca özgün olmaz, seçenek sunsa bari. İkinci oyunda bununla alakalı seçenek sunmuşlardı. Görüntüyü baltalıyor. Bunun için modlar bile var internette.

Olmaması gereken bir şey olunca özgün olmaz, seçenek sunsa bari. İkinci oyunda bununla alakalı seçenek sunmuşlardı. Görüntüyü baltalıyor. Bunun için modlar bile var internette.
Bence oyunu daha iyi yapıyo benim için oyun daha iyi duruyo sarı flitreyle

Bence oyunu daha iyi yapıyo benim için oyun daha iyi duruyo sarı flitreyle
Tercih meselesi, bu arada sadece akşam vakti olmuyor, gündüz vakti de oluyor. Alttaki resim bariz daha iyi gözüküyor.
Desktop Screenshot 2025.06.27 - 15.32.51.22.webp

Desktop Screenshot 2025.06.27 - 15.33.07.01.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,017
Üyeler
187,280
Son üye
miko_miko
Geri