Neler Yeni

Dying Light 2, 1.nin devamı mı olacak

tsuki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
talha
Instagram
tsukisenshi
Dying Light 2 çıkınca almayı düşünüyorum 1.nin devamı mı olacak yoksa kendine özgü hikayesi mi olacak.

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Bağlantılı olmayacak. İlk oyundan 15 yıl sonrasında geçiyor.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Dying Light 2 çıkınca almayı düşünüyorum 1.nin devamı mı olacak yoksa kendine özgü hikayesi mi olacak.
dying light 1 de kötü karakter ölmüştü ve hikaye bitmişti
2. oyunda da bildiğim kadarıyla aynı karakteri oynuyoruz ama ilk oyunla herhangi bi hikaye devamlılığı yok

tsuki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
talha
Instagram
tsukisenshi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dying light 1 de kötü karakter ölmüştü ve hikaye bitmişti
2. oyunda da bildiğim kadarıyla aynı karakteri oynuyoruz ama ilk oyunla herhangi bi hikaye devamlılığı yok
keşke söylemeseydin oynamayı düşünüyordum da neyse zaten hikayenin sonuymuş bir şey farketmez :D

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
keşke söylemeseydin oynamayı düşünüyordum da neyse zaten hikayenin sonuymuş bir şey farketmez :D
kanka adamı gördüğünde diyorsun zaten bu ölür yakında diye :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Bir bilgi yok ama bununla ilgili bir teori var
The Following sonunda tercih edilen seçenek kyle crane'in zombi olduğu seçenek olursa biliyorsunuz bu şekilde daha güçlü bir zombi olmuş oluyorsunuz kyle cranede insan olarak güçlü çevik biri olduğu için zombi versiyonu daha gelişmiş bir zombi olabilir belki yüzen bir zombi olabilir normal zombiler yüzemiyor biliyorsunuz
Belki bu şekilde kyle crane dünyaya virüsü bulaştırmıştır ve bu yüzden bu kadar kötü durumdayızdır ama bu bir teori bununla ilgili bir kesinlik yok.

Top Bottom