Dying light 2 fiyatı belli oldu!!!

Dying Light 1'i çok beğenmiştim buna da heves ettim de fiyatı baya tuzlu.

Dying light 2 ön siparişe açıldı. Ancak fiyatı 349 TL. Ayrıca dying light platinum edition diye bir paket te çıktı dying light 1 için. Fiyatı da 49 TL
Ayrıca oyun 7 aralıkta çıkacak

Dying light 2

Dying liht platinum
Çok Bir Beklentim Yok ama bakalım şaşırtır belki :)

Hiçte ortalama değil, yeni nesil oyunlarda neredeyse bu fiyatın üstü oyun yok. Yüksek fiyatı
Kendinle çelişiyorsun. Az önce dediğin RE8 açık dünya olmadığı halde bu oyunla aynı fiyat.
Ayrıca TR ekonomisi kötü ise benim yapabileceğim bir şey yok.

Kendinle çelişiyorsun. Az önce dediğin RE8 açık dünya olmadığı halde bu oyunla aynı fiyat.
Evet ama herkesin zevki farklı, ikisi arasından re8i tercih ederdim. Ama normal şartlarda iki oyunuda almam. Bi oyuna o kadar para vermem

bu dolar kurunda max bu kadar oluyor yapacak bir şey yok

DL2 için beklentim hiç yok, oyun ekibi resmen değişti, çıkmadı bir sürü olay oldu, bilinmeyen bir tarihe ertelendi dendi yani oyunu gösterdikleri vakitten sonra tekrar yapmaya başlamış olma ihtimalleri bile var. Fiyasko olacak gibi geliyor.

Aslında Dying light ı seviyorsan Aralık ayına kadar oyuna verdiğin paradan azar azar kısarak biriktir öyle al. Ben de Battlefield 6 da öyle yapıcam.
En sevdiğim oyun serisi ama elimde 350 tl olsa birçok oyun alırım tek bir oyuna 350 tl veremem malesef

Bakalım kalitede bakımından nasıl bir oyun olucak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,898
Üyeler
174,938
Son üye
cega0k
Geri