montenegro98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 466
beyler arkadaşlarla oynuyoruz hakonun sığınağına git diye görev var haritada görünmüyo q ya basıyoz görünmüyo 2 gündür giriyoruz görev yok tıkandık ne yapacağız..
Klise diye hatırlıyorum uzun zaman oldu oynayalıbeyler arkadaşlarla oynuyoruz hakonun sığınağına git diye görev var haritada görünmüyo q ya basıyoz görünmüyo 2 gündür giriyoruz görev yok tıkandık ne yapacağız..
kral napmamız gerek nerden bulucam anlamadım ya tıkandık kaldık valla gitmiyoKlise diye hatırlıyorum uzun zaman oldu oynayalı
sabah oyuna bakıyım bende yüklü yazarım görevi buluncakral napmamız gerek nerden bulucam anlamadım ya tıkandık kaldık valla gitmiyo
kanka baktın mısabah oyuna bakıyım bende yüklü yazarım görevi bulunca
hangi kiliseden bahsediyosun kanka haritadan atma şansın varmıKiliseye girip alttaki odaya girmeniz lazım. Sonra üst katta bir odayla işiniz olucaktı devamında hikaye devam ediyor. (Mümkünse hakon u öldürmeyin)
Görevin ismini yazarsanız veya hakon fight yazarsanız yeri çıkar. Şu anda pc de yüklü değil ondan bulmam zor.kanka baktın mı
hangi kiliseden bahsediyosun kanka haritadan atma şansın varmı
görev ismi devrim yer hakonun sığınağına gitGörevin ismini yazarsanız veya hakon fight yazarsanız yeri çıkar. Şu anda pc de yüklü değil ondan bulmam zor.
kilise değilde çatıda bi yerde sanırımGörevin ismini yazarsanız veya hakon fight yazarsanız yeri çıkar. Şu anda pc de yüklü değil ondan bulmam zor.
pazar yerine girilmiyor kapılar kapalıGörevin ismini yazarsanız veya hakon fight yazarsanız yeri çıkar. Şu anda pc de yüklü değil ondan bulmam zor.