Bunlar nasıl kesiliyor ya mavi ışığa gidip vurup vurup duruyorum sabaha dönüyor kaçıp gidiyorlar ölmüyorlar.
Evet bazı kısımları DL1 daha iyi. Oyun zorluğu da etkiler eğer zora aldıysan bir tık zorluğu azaltAğa resim açılmıyor da ecel bana dokununca direk ölüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman cok saçma oldu dl1 daha iyiydi
evet bu zombiler
1- leveli yüksek zombilerle savaşıyor olabilirsin.Ağa resim açılmıyor da ecel bana dokununca direk ölüyorum
O zaman cok saçma oldu dl1 daha iyiydi
alevli ok veya zehirli ok kullan 2 atışta ölüyor bazen tek atıştaBunlar nasıl kesiliyor ya mavi ışığa gidip vurup vurup duruyorum sabaha dönüyor kaçıp gidiyorlar ölmüyorlar.
zırhın iyi mi? ?Arkadaşlar oyunda zombilerin bana tek atması normal mi normal ezik zombiler bile 2 vuruşta indiriyor beni bu bir hata mı yoksa level göre mi güçleniyorlar
Direk hikayeyi bitirmeye oynadım1- leveli yüksek zombilerle savaşıyor olabilirsin.
2-levelin oynadığın bölge için çok düşük olabilir.(hikayede hızlı ilerlemiş olabilirsin.)
3-en zor oyun modunu flan mı açtın ?
4-geceleri bazı zombiler ecellerin gücüne sahip oluyor.(bug) bazı forumlarda sabahlarıda o zombilere rastlayabilirsin yazmışlar ama ben hiç rastlamadım.
5-eceller en zor mod da tek atmıyor mu ?
alevli ok veya zehirli ok kullan 2 atışta ölüyor bazen tek atışta
zırhın iyi mi? ?
levelin zombilerin leveliyle orantısız kalmışdır o yüzden fazla güçlü olabilirler. mesala sen 4 levelsen zombi 5 levelse o zombiyi öldürmen aşırı zorlaşır ve normalde vurcağı hasarın çok daha fazlasını vururDirek hikayeyi bitirmeye oynadım
Ok mu ben daha yay açmadım motorlu çekiç var 90 vuruyor zehir+elektrik basılmış1- leveli yüksek zombilerle savaşıyor olabilirsin.
2-levelin oynadığın bölge için çok düşük olabilir.(hikayede hızlı ilerlemiş olabilirsin.)
3-en zor oyun modunu flan mı açtın ?
4-geceleri bazı zombiler ecellerin gücüne sahip oluyor.(bug) bazı forumlarda sabahlarıda o zombilere rastlayabilirsin yazmışlar ama ben hiç rastlamadım.
5-eceller en zor mod da tek atmıyor mu ?
alevli ok veya zehirli ok kullan 2 atışta ölüyor bazen tek atışta
zırhın iyi mi? ?
ok-yay daha güçlü eğer arbaletin yani kurmalı yayın varsa onlar çok daha güçlüOk mu ben daha yay açmadım motorlu çekiç var 90 vuruyor zehir+elektrik basılmış
90 çok azOk mu ben daha yay açmadım motorlu çekiç var 90 vuruyor zehir+elektrik basılmış