Benim şahsi görüşüm DL 1 de 2 de çok güzel.. 2.si bana çok daha kaliteli ve emek harcanmış izlenimi verdi neredeyse her dükkana her binaya yağmalamak veya sığınmak için girebiliyorsunuz. insan soruyor bu kadar detayı 60 GB 'a nasıl sığdırdın diye.. Mükemmel hiç bitmesin istediğim tek oyundur Dying Light 2
hikayesi ilk oyun kadar iyi değil zaten ilk oyun dünyanın en iyi oyunu
sırf hasretten oynanır dying light 2 çünki dying lighttan sonra diğer oyunlar sarmıyor
Oyunu yazın 1,5 ay 80 saat oynadım, save Temmuz'un ortasında silindi maalesef. Oyuna bayılmıştım önceki oyunu 1 yılda 80 saatte bıraka bıraka bitirmiştim. DL2 benim için eksiksiz hatta mükemmel bir oyundu. Canım çok fena oynamak istiyor ama tekrar başlamak için zamanım yok fazla oyun oynayamıyorum şimdi boşuna oynamayayim. Tekrar oynarsam hikayede başka seçimleri deneyecem. Özellikle oyunu tekrar oynayanlar tekrar oynanabilirliği nasıl? Ana hikayenin 2/3'ünü bitirmiştim yan görevler, parkurları falan neredeyse hepsini bitirdim.
Oyunu yazın 1,5 ay 80 saat oynadım, save Temmuz'un ortasında silindi maalesef. Oyuna bayılmıştım önceki oyunu 1 yılda 80 saatte bıraka bıraka bitirmiştim. DL2 benim için eksiksiz hatta mükemmel bir oyundu. Canım çok fena oynamak istiyor ama tekrar başlamak için zamanım yok fazla oyun oynayamıyorum şimdi boşuna oynamayayim. Tekrar oynarsam hikayede başka seçimleri deneyecem. Özellikle oyunu tekrar oynayanlar tekrar oynanabilirliği nasıl? Ana hikayenin 2/3'ünü bitirmiştim yan görevler, parkurları falan neredeyse hepsini bitirdim.
3.cü defa zorda bitiriyorum oyunu bence oynayabilirsin
ve hikayede ilerledikçe yeni yan görevler açılıp duruyor adamlar oyuna yan görev doldurmuş
yani ilerliyorsun yan görevleri bitiriyorsun sonunda bitti diyorsun 10 dakika sonra az önce yan görev bulunmayan bölgede türeviyle yan görev çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle bir durum var tabii yan görevlerin bazıları çok yavaş ilerliyor uzatmışlar boş yere
Kargoculuk ve Kitap görevi gibi sürekli git gel yapman gereken görevler var
2.defa oynadığım da kargoculuk görevini tamamen bitirmiştim ama kaç defa o görevden yaptım inan saymadım 3.cü defa oynadığımda ise kargoculuk görevi geldiğinde hiç gidesim gelmedi valla