Neler Yeni

Öneri Dying Light 2 Tekrar Oynanır mı?

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Efe
Benim şahsi görüşüm DL 1 de 2 de çok güzel.. 2.si bana çok daha kaliteli ve emek harcanmış izlenimi verdi neredeyse her dükkana her binaya yağmalamak veya sığınmak için girebiliyorsunuz. insan soruyor bu kadar detayı 60 GB 'a nasıl sığdırdın diye.. Mükemmel hiç bitmesin istediğim tek oyundur Dying Light 2

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,785
İsim
MehmedVII
hile yaptın tadı kaçtı bak :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk oyunum steamdan 2. oyunu alırsam epicten alacam biraz steam fetishim var diyebilirim steamda daha indirime girmez dimi?
Daha düşmez zaten yakın zamanda zamlanmıştı.

250 lvl olmak için 1000 saat gerekiyor sanırım :D Oyun güzel de bir oyuna bu kadar saat vermek istemem çünkü aynı şeyleri yapıyorsun
Maks seviye 9'du değiştiyse bilmiyorum.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Ben de tam tersi 1. Yi ne kadar yan görev varsa bitirdim. İkincisinde ara verdim çünkü fps düşüşü yaşıyorum malesef

• Beğen

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
hikayesi ilk oyun kadar iyi değil zaten ilk oyun dünyanın en iyi oyunu
sırf hasretten oynanır dying light 2 çünki dying lighttan sonra diğer oyunlar sarmıyor

• Beğen

Froxy78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet
Oyunu yazın 1,5 ay 80 saat oynadım, save Temmuz'un ortasında silindi maalesef. Oyuna bayılmıştım önceki oyunu 1 yılda 80 saatte bıraka bıraka bitirmiştim. DL2 benim için eksiksiz hatta mükemmel bir oyundu. Canım çok fena oynamak istiyor ama tekrar başlamak için zamanım yok fazla oyun oynayamıyorum şimdi boşuna oynamayayim. Tekrar oynarsam hikayede başka seçimleri deneyecem. Özellikle oyunu tekrar oynayanlar tekrar oynanabilirliği nasıl? Ana hikayenin 2/3'ünü bitirmiştim yan görevler, parkurları falan neredeyse hepsini bitirdim.
Save nasıl siliniyor cloud yok muydu

• Beğen

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
Oyunu yazın 1,5 ay 80 saat oynadım, save Temmuz'un ortasında silindi maalesef. Oyuna bayılmıştım önceki oyunu 1 yılda 80 saatte bıraka bıraka bitirmiştim. DL2 benim için eksiksiz hatta mükemmel bir oyundu. Canım çok fena oynamak istiyor ama tekrar başlamak için zamanım yok fazla oyun oynayamıyorum şimdi boşuna oynamayayim. Tekrar oynarsam hikayede başka seçimleri deneyecem. Özellikle oyunu tekrar oynayanlar tekrar oynanabilirliği nasıl? Ana hikayenin 2/3'ünü bitirmiştim yan görevler, parkurları falan neredeyse hepsini bitirdim.
Oynanır hele arkadaşın varsa 2-3 kere de bitirirsin.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,785
İsim
MehmedVII

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
noyanz12
Kanka oynamak istiyorsan başla, baktın yürümüyor bırak :D

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,785
İsim
MehmedVII

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
3.cü defa zorda bitiriyorum oyunu bence oynayabilirsin
ve hikayede ilerledikçe yeni yan görevler açılıp duruyor adamlar oyuna yan görev doldurmuş
yani ilerliyorsun yan görevleri bitiriyorsun sonunda bitti diyorsun 10 dakika sonra az önce yan görev bulunmayan bölgede türeviyle yan görev çıkıyor

Şöyle bir durum var tabii yan görevlerin bazıları çok yavaş ilerliyor uzatmışlar boş yere
Kargoculuk ve Kitap görevi gibi sürekli git gel yapman gereken görevler var
2.defa oynadığım da kargoculuk görevini tamamen bitirmiştim ama kaç defa o görevden yaptım inan saymadım 3.cü defa oynadığımda ise kargoculuk görevi geldiğinde hiç gidesim gelmedi valla

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,859
Üyeler
160,895
Son üye
eceve
Top Bottom