- Reaksiyon skoru
- 7
Benim oyuna vercek param olsa alırdım ama yok sistem elverişli değil zatenbende oyun ve pc yi öğrenciyken aldım çok laf ediyorlardı oyuna para veriyom diye ama anca oyuna bastım parayı
Benim oyuna vercek param olsa alırdım ama yok sistem elverişli değil zatenbende oyun ve pc yi öğrenciyken aldım çok laf ediyorlardı oyuna para veriyom diye ama anca oyuna bastım parayı
2020 den önce benim pc de iyi değildi baya kötüydü zulayı kasarak oynardım sonradan geforce now ile telefonda apex legends, ets, csgo falan oynadım 2021 de üni için pc aldım öncesinde hep telefonda ve internet kafeden cs apex girerdimBenim oyuna vercek param olsa alırdım ama yok sistem elverişli değil zaten
cs sayesinde 2 yeni cs seçkin hesap ve dl2, rdr 2, gta 5, cyberpunk ve başka oyunalrda aldım şuan hesapta 850 tl lik kasa var operasyon da beleşe geliyorCs go dan düşen kutu ile bedavaya almıştım hey yavrum hey![]()
cs sayesinde 2 yeni cs seçkin hesap ve dl2, rdr 2, gta 5, cyberpunk ve başka oyunalrda aldım şuan hesapta 850 tl lik kasa var operasyon da beleşe geliyorCs go dan düşen kutu ile bedavaya almıştım hey yavrum hey![]()
%75 indirime girer yakında
120 tl ye aldim.gecen hafta steam den%75 indirime girer yakında
zam gelicek diye indirimlerde 3000 tl harcadımyaz indirimnde payday 2 bundle ile aldım şuan oynamasamda alayım zam yer diye ve yedi alamayanlara geçmiş olsun
bende hocam 2 -2.5 k harcadım hala zam yerse diye alıyorum daha geçen battelbit dahi 320 liraya indie topladım hala alıyorum zam korkusunazam gelicek diye indirimlerde 3000 TL harcadım