LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Dying Light Franchise Bundle yazarak Epic games üzerinden alabilirsiniz
Son düzenleme:
Sence alınması lazımmı bu paraya daha iyi bir oyun bulabilirmiyim
DL2 yi hiç oynamadım ama 1.oyun beni sarmıştı fiyatı uygun.Sence alınması lazımmı bu paraya daha iyi bir oyun bulabilirmiyim
174 tl var para bulmaya çalışıyorum şuan saba katılıyorum ama acaba herhangi bi indirim döneminde daha ucuz olurmuDL2 yi hiç oynamadım ama 1.oyun beni sarmıştı fiyatı uygun.
İndirim döneminde olmadığımız için bu fiyata daha iyi oyun olduğunu sanmam.
Epic games kış indiriminde 350TL ye düşmüştü 2.oyun.174 TL var para bulmaya çalışıyorum şuan saba katılıyorum ama acaba herhangi bi indirim döneminde daha ucuz olurmu
Nasıl yok bu dyin 2 degilmidying light 2 yok keşke satın alırken diğer oyunun fiyatını düşse ama ikisini bir veriyor sadece
Bulamazsın.Sence alınması lazımmı bu paraya daha iyi bir oyun bulabilirmiyim
Keşke, düşse iyi olurdu.dying light 2 yok keşke satın alırken diğer oyunun fiyatını düşse ama ikisini bir veriyor sadece
Kendisi kütüphanesinde yok.Nasıl yok bu dyin 2 degilmi
Parası olan yapıştırsın geçsin. Mükemmel fiyat. Bu fiyata böyle oyunlar bu devirde bulunmaz
Bende zamanında ucuz diye aldım. Çokta hevesli değildim oynamak için. Ama inanılmaz keyif aldım. Çok keyifli oyun. Özellikle baltayla vs kesmek çok keyif veriyorDying Light 2'ye ön yargılı bakmayın ben alacağım zaman çok ön yargılıydım ama oyun çıkışından bu yana çoook değişti. Sürekli event, güncelleme hatta ara sahnelerde bile iyileşmeler oluyor. Yazın 80 saat oynadığım save silinmişti tekrar başladım 45 saat oynadım. Birkaç aydaki hâli arasında bile ciddi fark var. İlk oyuna kıyasla çok daha iyi. İlk oyunu 80 saatte bitirmiştim. Bunda da her şeyi yapınca cidden daha iyi olduğunu anlaşılıyor. Özellikle ilk oyundaki halat ve ateşli silahlar oyunun tüm güzelliğini bozuyor hile gibi oluyor.