-Mehmet-
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,354
tamamdır hocam incelemelerine bakayım bakalım.Anladim hocam, ben 2k fiyatı olan oyundan bahsedıyorsunuz sanmıştım. 143 liraya alınabilir.
tamamdır hocam incelemelerine bakayım bakalım.Anladim hocam, ben 2k fiyatı olan oyundan bahsedıyorsunuz sanmıştım. 143 liraya alınabilir.
Tomb raider serisini bitirmiş birisi olarak fiyatlar bedava. Kesinlikle alınır epey güzel vakit geçirilir. Özellikle gizemli bulmacaların olduğu bölümler epey keyif veriyordu.Kuponsuz AAA oyunlar alınmaz çok pahalılar. Alınabilecek bi bu oyunları bulabildim.
Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition ₺41
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration ₺17,80
Tomb Raider GOTY ₺8,40
Battlefield V Definitive Edition ₺74,99
Bi türlü başlayamadım şu seriye. İlk oyun açılmıyor diye ikinci oyundan başlamıştım, 5-6 saat oynayıp salmıştım. Tabii o sıralar hikayeli oyunlarla aram olmadığı için ne yapacağımı çok bilmiyordumTomb raider serisini bitirmiş birisi olarak fiyatlar bedava. Kesinlikle alınır epey güzel vakit geçirilir. Özellikle gizemli bulmacaların olduğu bölümler epey keyif veriyordu.
2042 hariç hepsinde ikiside var . 2042 de sadece onlineBf serisinin hikaye modu var mı yoksa sadece online mı?