Hangi oyun daha iyi ve alınır?

Steamde vardı normal sürümü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Command serisini heralde kaçak oynarım Need For Speed alacam herhalde
Need for speed bütün oyunlarını oynamdım ama heat hiç beni sarmamıştı hep bir eksiklik var hissetim yeteri kadar tatmin edici değildi bence. Benim sana önerim şu an epic games en sacma fiyatı olan 2 oyun detroit ve hades . Bu 2 oyun efsanedir birini izlersin, diyerini oynarsın . Yarış oyunu olarak sadece araba kulanmak istesem forza 4 veya 5 bakarım . Bunun nedeni genelde yarış oyunlarının hikayesi rezalet oluyor yada meh oluyor ben 2005(ogmost..) beri oha harika bir yarış oyunuydu dediğimi hatırlamıyorum iyi dedim ama harika değilerdi. Bu benim zevkim ama herkes aynı düşünmez arkadaş bundan bahsediyor " keyif işi" diye.

most wanted yazan 2005'teki efsanenin ismini kullanarak çıkarılmış berbat ötesi bir oyun 13 yıllık kötü bir oyuna o para verilmez. heat yerine daha ucuza daha iyi daha güncel unbound bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama illa yarış oyunu oynamak istiyorsan hala en iyi yarış oyunu nfs most wanted 2005. Daha 2 ay önce 1 hafta içerisinde %100 bitirdim en sevdiğim oyunlardan biri. Redux mod paketini de kurunca hem görsellik güzel oluyor,modifiye seçenekleri artıyor,araba sayısı +100 oluyor,çoğu sorun çözülüyor. Arada bir çökebiliyor sadece o kadar.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,357
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri