Almanya
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
Hocam bu keyif işiHangisi alınır?
Ortadaki oyunu arıyordum internet kafadeki yan masadaki adam (+40)oynuyordu ilgimi çekmiştiHangisi alınır?
Hangisi işte bilmiyorum
Daha iyi oyun diye bir şey yok, keyif aldığınız daha iyisidir.Biliyorum ki hangisi daha iyi oyundur?
Steamde vardı normal sürümüYok ise
https://store.epicgames.com/tr/p/need-for-speed-unbound--palace-edition aynı fiyatlarda bunu alırdım. Standart olan paketi zamanında aldım. Bir çok eleştirmen gibi bende çizgi roman tarafını sevmedim. Genelde kapalı olarak oynadım.
Need for speed bütün oyunlarını oynamdım ama heat hiç beni sarmamıştı hep bir eksiklik var hissetim yeteri kadar tatmin edici değildi bence. Benim sana önerim şu an epic games en sacma fiyatı olan 2 oyun detroit ve hades . Bu 2 oyun efsanedir birini izlersin, diyerini oynarsın . Yarış oyunu olarak sadece araba kulanmak istesem forza 4 veya 5 bakarım . Bunun nedeni genelde yarış oyunlarının hikayesi rezalet oluyor yada meh oluyor ben 2005(ogmost..) beri oha harika bir yarış oyunuydu dediğimi hatırlamıyorum iyi dedim ama harika değilerdi. Bu benim zevkim ama herkes aynı düşünmez arkadaş bundan bahsediyor " keyif işi" diye.Steamde vardı normal sürümü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Command serisini heralde kaçak oynarım Need For Speed alacam herhalde
most wanted yazan 2005'teki efsanenin ismini kullanarak çıkarılmış berbat ötesi bir oyun 13 yıllık kötü bir oyuna o para verilmez. heat yerine daha ucuza daha iyi daha güncel unbound bak.