10 15 fps sarmaz bence yani tahminimce oynatmazsistemim:
i3 3220 3.3 Ghz
hd 7570 2 gb
8 gb ram
kaldırır mı
oyun hem indirime girmiş almak istiyorum ve oynamaya değer mi teşekkürler
Sistem kaldırır mı sorgulamasistemim:
i3 3220 3.3 Ghz
hd 7570 2 gb
8 gb ram
kaldırır mı
720p 30 40 aldrısın yeter hocam fazlasında gözüm yokkaldırır ama düşük ayarlarda 60 fps altı
Çok rahat fazla grafik kısmadan oynarsın. +20 saatim var daha oyunun yarısındayım ama ben çok fazla açık dünyada loot yaptım. Bir yerden sonra çok fazla looyum olduğu için zorluğu yükselttim sende de böyle olabilirsistemim:
i3 3220 3.3 Ghz
hd 7570 2 gb
8 gb ram
kaldırır mı
i5 6500 r7 240 ile bile oynayamıyordum çözünürlüğü 1024x768 de kullanarak bitirdim zar zorsistemim:
i3 3220 3.3 Ghz
hd 7570 2 gb
8 gb ram
kaldırır mı
aslında araştırmıştım ekran kartı yeterken işlmeci yetmiyordu onu merak etmiştimSistem kaldırır mı sorgulama
Pcden girip istediğin oyuna bakabilirsin. Hangi sistemin yetersiz kaldığını da öğrenirsin
alttaki mantıklı değilmi hocamÇok rahat fazla grafik kısmadan oynarsın. +20 saatim var daha oyunun yarısındayım ama ben çok fazla açık dünyada loot yaptım. Bir yerden sonra çok fazla looyum olduğu için zorluğu yükselttim sende de böyle olabilir
Sanırım bir de oyun çıktığı günden beri en ucuz fiyatına düşmüş DLC ile birlikte almanı öneririm çok fazla şey ekleniyor
Post automatically merged:
Dying Light 2 bile 30fps oynarsın her şey lowda
bir de bu varmış hangisini almalıyımaslında araştırmıştım ekran kartı yeterken işlmeci yetmiyordu onu merak etmiştim
alttaki mantıklı değilmi hocam
Kastettiğim o işte içinde tüm dlcler var. Dying Light 1'in hikayesi aman aman iyi değil ortalama düzeyde. Ana hikaye bitince tamamen bitirmek için The Following oynamalısınaslında araştırmıştım ekran kartı yeterken işlmeci yetmiyordu onu merak etmiştim
alttaki mantıklı değilmi hocam