Dying Ligt Beast sistemimde çalışır mı?

King1990

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba Dying Light Beast sistem gereksinimleri açılandı. Benim bir tek işlemcim yetmiyor. Acaba çalışır mı ? Çalışırsa hang ayarlarda çalışır ?
Sistemim
RX 6600
R5 3600
16 GB Ram
1 TB WD Black SN 770 SSD.
Minimumda istediği işlemciler bunlar Intel i5-13400F / AMD Ryzen 7 5800X.
Yardımcı olan tüm arkdaşlara teşekkürler.

Orta ayarlarda oynarsınız hocam sıkıntı olmaz. Grafikleri Dying Light 2'den ekstra iyi değil. Bizim kartlar benzer performans veriyor, DL 2'de yüksek-ultra ayarlarda 55-60 fps alıyordum. En kötü ihtimalle FSR açar oynarsınız, Dying Light çok bozmuyor görüntüyü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözünürlükten sonra en çok gölge ve yansıma ayarları fps düşürüyor. O ayarları kısıp FSR açmadan da oynayabilirsiniz muhtemelen.

Merhaba Dying Light Beast sistem gereksinimleri açılandı. Benim bir tek işlemcim yetmiyor. Acaba çalışır mı ? Çalışırsa hang ayarlarda çalışır ?
Sistemim
RX 6600
R5 3600
16 GB Ram
1 TB WD Black SN 770 SSD.
Minimumda istediği işlemciler bunlar Intel i5-13400F / AMD Ryzen 7 5800X.
Yardımcı olan tüm arkdaşlara teşekkürler.
RT yi en düşüğe çekersin , afmf2.1 açarsın +60 fps alırsın sanırım bu kadar yüksek işlemci istemesi normal değil bence ekran kartın her türlü yeterli 1080p yüksek ayarlar için.

Orta ayarlarda oynarsınız hocam sıkıntı olmaz. Grafikleri Dying Light 2'den ekstra iyi değil. Bizim kartlar benzer performans veriyor, DL 2'de yüksek-ultra ayarlarda 55-60 fps alıyordum. En kötü ihtimalle FSR açar oynarsınız, Dying Light çok bozmuyor görüntüyü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözünürlükten sonra en çok gölge ve yansıma ayarları fps düşürüyor. O ayarları kısıp FSR açmadan da oynayabilirsiniz muhtemelen.
grafik olarak bir tık iyi duruyor ama nvidia kanalında 5090 ile 4k max dlss kalite mfg açık mı hatırlamıyorum 150 fps alıyordu bana baya düşük geldi

Geri