Neler Yeni

DYİNG LİGHT OYNARKEN YAŞADIĞIM WATTMAN HATASI

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba dying light oynarken oyun bir anda dondu ve mavi ekran geldi. ama mavi ekran 1 saniye gözüktü ve pc kendini yeniden başlattı. sistem geri açıldıktan sonra ekrana şu hata geldi:
Ekran görüntüsü 2021-07-18 104214.png

sonra oyuna geri girdim ve 5 dk geçmeden yine aynı hatayı yaşadım.bilgisayarımdaki sorun nedir? ayrıca bu bilgisayar üzerinden minidump araması yaptım pc de minidump adında bir klasör bulamadı. şunu de belirteyim dün bir iş için dp kablosunu çıkarıp geri taktım ve pc yi geri açtığımda ekran kartının sürücüsü çökmüştü ve pc ekran kartını algılamıyordu bende eski sürücüleri silip yeniden sürücü yükledim. iyi forumlar yardımcı olursanız sevinirim.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablo tam oturmamış olabilir bir kurcala istersen.
kablo tam oturmasa ekran gelmez zaten. onunla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. yine amd nin saçma sapan yazılımsal sorunlarından biri.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,648
İsim
Mert Can Ergün
sistemin nedir

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amd Ryzen 5 3600-Cooler Master Kule Tipi Soğutucu-Sapphire Rx 570 4Gb İtx-Gigabyte B450m s2h-500 Gb Sandisk Ultra 3D Nvme M2-Benq 24 Xl2420z 144hz 1ms-2x8 Corsair Vengance 3000 Mhz-Kasa:Thermalthake Psu: Thermalthake 550w-Kulaklık:Rampage X-Quadro 7.1 RGB mouse:Logitech G203
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuanda oyun ayarlarından en düşüğe aldım sorun yok gibi inşallah bişey çıkmaz.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Merhaba dying light oynarken oyun bir anda dondu ve mavi ekran geldi. ama mavi ekran 1 saniye gözüktü ve pc kendini yeniden başlattı. sistem geri açıldıktan sonra ekrana şu hata geldi:Alıntıyı görüntüle
sonra oyuna geri girdim ve 5 dk geçmeden yine aynı hatayı yaşadım.bilgisayarımdaki sorun nedir? ayrıca bu bilgisayar üzerinden minidump araması yaptım pc de minidump adında bir klasör bulamadı. şunu de belirteyim dün bir iş için dp kablosunu çıkarıp geri taktım ve pc yi geri açtığımda ekran kartının sürücüsü çökmüştü ve pc ekran kartını algılamıyordu bende eski sürücüleri silip yeniden sürücü yükledim. iyi forumlar yardımcı olursanız sevinirim.
WattMan hatası almışsın. Kesin bir çözümü yok. Karta overclock yaptıysanız geri alın.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,648
İsim
Mert Can Ergün
WattMan hatası kart ayarlarıyla oynadığın zaman verir yada donanım da sorun olduğun da verir rx6800xt 4k ultra 2k ultra ayarlarda oynadım hata falan vermedi

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Beğen
Reaksiyonlar: baid

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
WattMan hatası kart ayarlarıyla oynadığın zaman verir yada donanım da sorun olduğun da verir rx6800xt 4k ultra 2k ultra ayarlarda oynadım hata falan vermedi
Alakası yok. Driver yüzünden bile olabilir. Bende de oluyor ama oc yapmadım yada kartımda bir sıkıntı yok.

Oc yok

Ayarları en düşüğe çektim sorun yok şimdilik. Hadi hayırlısı
Sorun çözüldüyse en iyi cevap seçer misin?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,648
İsim
Mert Can Ergün
Alakası yok. Driver yüzünden bile olabilir. Bende de oluyor ama oc yapmadım yada kartımda bir sıkıntı yok.

var dostum başıma geldi

• Hahaha

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Tam olarak çözüldü diyemem. Biraz daha kullanıp kesin sonuca vardıktan sonra işaretlerim.

• Beğen
Top Bottom